Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Veldeman bouwt tijdelijke bedrijfshal op maat voor DHL Aviation

Veldeman bouwt tijdelijke bedrijfshal op maat voor DHL Aviation

DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express en is gelegen op Brucargo, de vrachtafdeling van Brussels Airport. Zendingen worden er vanuit de hele wereld per vrachtwagen of per vliegtuig aangeleverd, gesorteerd op bestemming en vervolgens naar verdeelcentra vervoerd.

In afwachting van verbouwingen had DHL Aviation nood aan een tijdelijke bedrijfshal om containers met zendingen te bufferen vooraleer ze in vrachtwagens geladen worden. De afmetingen van de hal moesten aangepast worden aan de beschikbare ruimte om deze optimaal te kunnen benutten. Belangrijk was ook om over voldoende vrije hoogte te kunnen beschikken voor de containers.

Veldeman ontwikkelde een SOLID hal op maat: 22m breed, 19m lang en een zijkanthoogte van 3,7m. Deze werd uitgevoerd met hoogwaardig PVC-zeildoek. De tijdelijke bedrijfshal werd ingericht met speciale decks waarover de containers eenvoudig gerold kunnen worden, zodat ze niet van de grond getild moeten worden bij het laden. DHL Aviation is absoluut tevreden over de tijdelijke oplossing die volledig aan hun verwachtingen voldoet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch