Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
IoT-geconnecteerde snellooppoorten: maximale productiviteit voor elke sector

IoT-geconnecteerde snellooppoorten: maximale productiviteit voor elke sector

In een dynamische werkomgeving met drukke goederen- en personenstromen vormen de snelrolpoorten van ASSA ABLOY Entrance Systems een begrip. De voorbije jaren werden deze poorten versterkt met het allerbeste dat er op de markt te vinden is. Ze gaan dus niet alleen snel open maar bieden ook intelligente functies die de veiligheid en productiviteit maximaliseren en het energieverbruik reduceren. Met een breed gamma geconnecteerde producten biedt de specialist voor elke sector en voor elke specifieke toepassing de juiste snellooppoort.

Connectiviteit voor optimale prestaties

Snellooppoorten zijn essentieel voor efficiënte bedrijfsprocessen in fabrieken en magazijnen. Dankzij de integratie van het Internet of Things (IoT) heeft ASSA ABLOY Entrance Systems zijn assortiment snellooppoorten ook slim en verbonden gemaakt. Deze digitale oplossing garandeert meer efficiëntie, nu en in de toekomst. Het digitale toegangsbeheerplatform ASSA ABLOY Insight versterkt toegangsoplossingen met slimme functionaliteiten. Dankzij dit platform kan men binnen- en buitenpoorten online monitoren, proactief handelen, anticiperen en potentiële problemen voorkomen. Zo wordt een veiligere en efficiëntere werkomgeving gecreëerd, wat leidt tot kostenbesparingen door een verminderd energieverbruik en een lager risico op botsingen en stilstanden.

Snelrolpoorten voor verschillende sectoren

Time is money, dat geldt zeker zo in de distributie- en warehousing wereld. Een verstoring van de workflow betekent verlies van productiviteit en geld. In de productie is een soepele stroom van grondstoffen en eindproducten doorheen de verschillende locaties cruciaal en in de voedingsindustrie is hygiëne van het allergrootste belang. De vele segmenten in de automobielindustrie vereisen dan weer poortoplossingen om de interne luchtstroom te beheersen en tegelijkertijd maximale veiligheid en bedrijfscontinuïteit te behouden. In de transportsector stelt het voortdurend aankomen en vertrekken van voertuigen van en naar laad- en losperrons speciale eisen aan de poortsystemen. En in de elektronica-industrie dienen producten beschermd te worden tegen verontreinigingen die een negatief effect kunnen hebben. De retail branche tot slot, heeft naast algemene vereisten ook nog te kampen met uitdagingen zoals het beperken van aanrijdingen en het optimaal gebruikmaken van toegangen – lees poorten. De ASSA ABLOY snelrolpoorten voor in- of buitenpandige montage kunnen al deze uitdagingen aan.

Service en onderhoud

Met zo’n 1.000 installaties per jaar in alle mogelijke sectoren en meer dan 10.000 lopende serviceovereenkomsten is ASSA ABLOY uitgegroeid tot dé specialist in snellooppoorten. Hier koopt men meer dan louter een poort en worden kwaliteitsvolle snelrolpoorten steeds gekoppeld aan service en onderhoud op maat. Een winnende combinatie die de dagelijkse werking verzekert en de levensduurkosten zo laag mogelijk houdt, nu en vele jaren later. Zo wordt elke poort een duurzame investering met een lange levensduur. Want de meest geschikte snelrolpoort vinden, is pas het begin. ASSA ABLOY Entrance Systems ontzorgt vóór, tijdens en na de installatie. In België beschikken ze over een wijdvertakt servicenetwerk, met meer dan 150 opgeleide techniekers in dienst. Een ASSA ABLOY serviceovereenkomst is dus altijd de beste garantie voor een veilige en probleemloze werking van alle toegangsoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.