Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Veldeman

Veldeman is specialist in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van tenten en modulaire, demontabele infrastructuur. Van tijdelijke bedrijfsaccommodatie over tijdelijke winkels tot eventruimtes, Veldeman voorziet steeds een gepersonaliseerde oplossing op maat.

In de industrie en logistieke sector biedt Veldeman totaaloplossingen om snel en flexibel extra ruimte te creëren, tijdelijk of structureel, huur of koop. Denk hierbij aan opslag- of werkruimte, een tijdelijke kantine, de huisvesting van arbeidskrachten, een overdekking van installaties, …

Enkele voordelen van de modulaire oplossingen van Veldeman zijn onder andere de snelle opbouwtijd, de variabele afmetingen, de schaalbaarheid (gemakkelijk te vergroten en verkleinen), de relatief lage kost en de mogelijkheid om ze op eender welke locatie, dus ook uw eigen bedrijfsterrein, te bouwen.

Wat betreft de afwerking zijn er verschillende configuraties mogelijk, van een simpele overdekking met PVC-zeildoek tot een volledig geïsoleerde en temperatuurgecontroleerde hal met sandwichpanelen en thermodak. Verder beschikt Veldeman over een uitgebreid aanbod aan accessoires zoals poorten, deuren en goten. En ook voor technieken, zoals stroom, verlichting, verwarming, koeling en ventilatie kan u bij Veldeman terecht.

Kiest u voor Veldeman, dan kiest u voor totale ontzorging. Met de Veldeman+ service krijgt u een veelomvattend standaard servicepakket dat uitgebreid kan worden met heel wat extra’s, zoals infra+ (meubilair, inrichting, …), engineering+ (een design op maat bij een niet-standaard scope) en safety+ (branddetectie, camerabewaking, …).

Met zijn uitgebreide expertise in tijdelijke en modulaire infrastructuur, logistieke know-how en sterke projectorganisatie zorgt Veldeman voor een minutieuze planning, coördinatie en afwerking van elk project.

Welke uitdaging heeft u voor ons?

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

Digital StillCamera

algemene informatie

Services Modulaire bouw Adres Wijshagerstraat 17
3960 Bree
België
Telefoonnummer +32 89 47 31 31 E-mailadres info@veldemangroup.be Website veldemangroup.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.