Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Opleidingen reiken tips en tricks aan voor een effectieve veiligheidscultuur
Klassikale seminaries bieden een ideale mix van kennis verwerven en netwerken met collega’s uit andere bedrijven.

Opleidingen reiken tips en tricks aan voor een effectieve veiligheidscultuur

Het belang van veiligheidstrainingen voor professionals kan nauwelijks overschat worden. Ze zijn een duurzame investering in een effectieve veiligheidscultuur, minder arbeidsongevallen en een professionele uitstraling. Sinds 2010 organiseert NOA Trainings zowel open als incompany veiligheidsopleidingen, met een persoonlijke aanpak én regionale focus als belangrijke troeven.

Bjorn Hassert startte in 2022 als algemeen directeur ad interim bij NOA Trainings, een aanbieder van kwalitatieve veiligheidsopleidingen voor professionals. “Bij NOA Trainings zien we een gedegen veiligheidsopleiding als een investering in het welzijn van jouw medewerkers. Als waardegedreven organisatie staan wij voor respect, openheid en samenwerking. Naast onze kennis en expertise zijn het net ook die waarden die wij willen delen met onze cursisten en opdrachtgevers in onze veiligheidsopleidingen, als hoekstenen van een robuust veiligheidsbeleid.”

Maatwerk in veiligheids-opleidingen

Een van de sterktes van NOA Trainings is de regionale aanpak. “Het grootste deel van onze klanten is gevestigd in Antwerpen en de Kempen”, geeft Bjorn aan. “Maar tegelijkertijd zijn zij actief over de hele wereld, en in diverse sectoren, van wegtransport tot maakindustrie. Als officieel erkende opleidingspartner – onder meer bij het Vlaamse Departement Mobiliteit en Openbare Werken – en als lid van FEDOC95 bieden we bedrijven een brede kalender aan, van het aanslaan van lasten tot het werken met een heftruck of hoogtewerker, en van het veilig omgaan met machines op de bouwplaats tot algemene cursussen over veiligheid op de werkvloer.”

Welkom in de opleidingsruimte van NOA Trainings voor werken met een hoogtewerker of heftruck.

Ook sterk in softskill-trainingen

Daarnaast staat NOA Trainings ook sterk in de organisatie van softskilltrainingen. Bjorn legt uit: “Veilig en gezond werken vereist de betrokkenheid van iedereen binnen de organisatie. Met onze NOA Academy helpen wij directieleden en leidinggevenden met advies, coaching en opleidingen om een effectieve veiligheidscultuur te borgen binnen de organisatie. Betrokkenheid, bevlogenheid en zorg voor elkaar creëren op die manier een omgeving waar veiligheid, duurzaamheid en rendement hand in hand kunnen gaan.”

Lancering Summer School

“Dit jaar zijn we trouwens ook gestart met onze Summer School, waarbij we tijdens de vakantieperiode lesgevers en deelnemers uitnodigden voor zomersessies. Voor veel professionals blijken de zomermaanden immers een ideale gelegenheid om hun vakkennis bij te spijkeren. De lancering was een schot in de roos!”  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.