Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Opleidings- en netwerkevent over brandveiligheid in de industriebouw

Opleidings- en netwerkevent over brandveiligheid in de industriebouw

Op donderdag 21 maart 2024 richt About Fire de schijnwerpers op brandveiligheid in de industriebouw. Tijdens deze opleiding delen experts hun inzichten omtrent een aantal actuele thema’s, gesitueerd binnen het wettelijke kader. Daarnaast staat er een boeiend panelgesprek op het programma met enkele deskundigen. Zij delen hun ervaringen over brandveilige afspraken bij verhuur.

Met About Fire creëerden Liesbeth Jacobs (Firesa) en An Laureys een inspirerende Fire Safety Community. De doelstelling van dit initiatief is om een platform aan te bieden voor alle professionals en geïnteresseerden in brandveiligheid, zodat ze hun kennis kunnen delen, ideeën kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren. Dit wordt onder meer geconcretiseerd door de organisatie van multidisciplinaire opleidings- en netwerkevenementen­ waar een dialoog omtrent brandveilige uitdagingen en oplossingen wordt geïnitieerd.

Netwerken en bijleren

Na een succesvol eerste event in mei 2023 organiseert About Fire op donderdag 21 maart 2024 opnieuw een opleidings- en netwerkevent. Ditmaal gaat alle aandacht naar brandveiligheid in de industriebouw. Enkele experts brengen vanuit hun praktijkervaring een aantal actuele thema’s onder de aandacht. Elk thema wordt gekoppeld aan het wettelijk kader en de meest recente normen. 

Op het einde van de dag worden de aanwezigen uitgenodigd voor een boeiend panelgesprek met enkele ervaringsdeskundigen inzake brandveilige afspraken bij verhuur. Tussendoor is er, bij een drankje en een hapje, nog ruim de tijd om met gastsprekers en collega’s van gedachten te wisselen en te netwerken. About Fire heet iedereen welkom in het prachtige architecturale decor van Constant Lier. Een redacteur zal aanwezig zijn om een uitgebreid verslag van het event op te maken. Dat zal als handige pocketgids beschikbaar zijn. Wil je erbij zijn op 21 maart, schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt.  

Praktische informatie
Datum: Donderdag 21 maart 2024 van 9.30 uur tot 16.30 uur.
Locatie: Constant Lier, Grote Markt 57, 2500 Lier
Deelnameprijs: € 349, excl. btw (10% korting vanaf vijf inschrijvingen – 15% korting vanaf tien inschrijvingen)
Programma en inschrijvingen: www.aboutfire.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch