Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
NYCE.LOGIC maakt naleving en veilig beheer van gevaarlijke goederen mogelijk met nieuwe module

NYCE.LOGIC maakt naleving en veilig beheer van gevaarlijke goederen mogelijk met nieuwe module

NYCE.LOGIC revolitionaliseert het beheer van gevaarlijke goederen en ADR-naleving met de introductie van zijn nieuwe WMS-module.

Het toonaangevende Warehouse Management System NYCE.LOGIC (onderdeel van Extenda Retail) heeft door middel van het automatiseren en standaardiseren van processen met geavanceerde technologie, veilig handelen van gevaarlijke goederen mogelijk gemaakt en ADR-naleving te waarborgen.

In de complexe supply chains van vandaag zijn veel goederen of stoffen verboden, of mogen ze alleen onder speciale omstandigheden worden vervoerd. Daarom zijn er voorschriften voor wegvervoer vastgesteld in het kader van de ‘ADR’-overeenkomst, die verpakking, ladingzekering, classificatie en labeling van gevaarlijke goederen omvat om veiligheid tijdens het vervoer te garanderen.

Nalevings inbreuken zijn kostbaar voor bedrijven (zowel financieel als voor de merkreputatie), evenals gevaarlijk voor personeel en het publiek. Het is daarom van essentieel belang om de juiste digitale tools aan boord te krijgen die beschermen tegen fouten zowel in het magazijn als op de weg.

De nieuwste release van NYCE.LOGIC is speciaal gebouwd om logistieke en supply chain-uitdagingen aan te pakken. De module Gevaarlijke Goederen (Dangerous Goods) zorgt voor operationele efficiëntie door teams te bevrijden van de tijdrovende handmatige administratie die vaak gepaard gaat met gevaarlijke goederen. Het verhoogt de beveiliging bij elke stap van de supply chain door intuïtieve automatisering en monitoring toe te passen, en biedt een kostenefficiënte oplossing voor risicovermindering.

Dit alles is ingebouwd in een locatie onafhankelijk, flexibel systeem dat zich aan de nalevings- en regelgeving van elk land aanpast. Het stelt teams in staat om efficiënt samen te werken vanaf elke locatie ter wereld.

Gebruikers profiteren van tal van geavanceerde functies in deze nieuwe module, zoals vereisten voor stamgegevens gekoppeld aan opslag van gevaarlijke goederen en ADR; aanpasbare goederen labels; moeiteloze opslagscheiding en regels voor limiet niveaus; 360° procesondersteuning van ontvangst tot orderverzamelen, distributie en replenishment; en intuïtieve berekeningsmethoden voor regels om naleving van de 1000-punten regel te waarborgen.

“Het waarborgen van de veilige behandeling van gevaarlijke goederen is van het grootste belang in het huidige logistieke landschap. Deze functionaliteit is al een tijdje door onze klanten gevraagd en met onze nieuwe softwaremodule voor NYCE.LOGIC WMS kunnen bedrijven risico’s die verband houden met gevaarlijke materialen effectief beheersen en verminderen. De complexiteit van naleving, veranderingen in regelgeving en de mogelijke risico’s die daarmee gepaard gaan, vormen aanzienlijke hindernissen voor bedrijven. Onze nieuwe softwaremodule voor gevaarlijke goederen pakt deze uitdagingen rechtstreeks aan en biedt een uitgebreide oplossing die processen stroomlijnt, transparantie verbetert en naleving van strikte veiligheidsnormen garandeert.” – Peter Johansson, Directeur van NYCE.LOGIC.

Het is nu tijd voor bedrijven om digitale oplossingen te omarmen die beschermen tegen kostbare fouten in naleving en de weg te bereiden voor de toekomst van Warehouse Management.

Ontdek de kracht van Gevaarlijke Goederen & ADR op de website van Extenda Retail.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.