Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Innovatief 3PL Warehouse Management Systeem voor optimale magazijnoperaties
Vereenvoudig het beheer van je interne logistieke operaties.

Innovatief 3PL Warehouse Management Systeem voor optimale magazijnoperaties

NYCE.LOGIC is een Zweedse pionier op het gebied van logistieke technologie. Het bedrijf onthult op de aankomende LogiMAT-beurs in Duitsland zijn geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS), speciaal ontworpen voor 3PL. De innovatieve oplossing, gebaseerd op een verfijnde drielaagse architectuur, brengt een scala aan functies met zich mee. Ze zijn ontworpen om de magazijnoperaties voor 3PL-, groothandel- en detailhandelbedrijven te optimaliseren en te stroomlijnen.

“Ontworpen met aandacht voor eenvoud en aanpasbaarheid, stelt het WMS van NYCE.LOGIC gebruikers in staat om naadloos klanten toe te voegen en te verwijderen, met minimale verstoring van de bestaande operatie. De brede en flexibele standaardfunctionaliteit kan eenvoudig worden geconfigureerd, waardoor een soepele integratie met verschillende bedrijfsprocessen en voorkeuren mogelijk is”, onthult Peter Johansson, Directeur van NYCE.LOGIC.

Peter Johansson, Directeur, NYCE.LOGIC.

In het licht van LogiMAT nodigt NYCE.LOGIC alle geïnteresseerden van harte uit om zich onder te dompelen in de transformerende mogelijkheden van zijn nieuwe 3PL-WMS. 

De vakbeurs biedt immers een unieke kans om kennis te maken met de architectonische excellentie, geavanceerde modules en volledige toewijding aan continue innovatie die het WMS van NYCE.LOGIC onderscheiden.

Logistieke bedrijven zijn tijdens LogiMAT welkom op de NYCE.LOGIC-stand (hal 7, stand 7A09) voor een demo. 

Je maakt dan in detail kennis met het WMS en ontdekt waarom het systeem de ideale oplossing is voor bedrijven die hun magazijnactiviteiten willen optimaliseren. En die optimalisatie draagt bij aan je concurrentievoordeel in de dynamische wereld van de logistiek.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.