Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
De Supply Chain Awards 2023: innovatie in de kijker

De Supply Chain Awards 2023: innovatie in de kijker

Op 16 november 2023 vond in Brussel de 18de editie plaats van de Supply Chain Awards. Tijdens dit event, dat georganiseerd werd door Supply Chain Masters en PICS Belgium, werden leading projecten en innovatieve start-ups in de kijker gezet, en vernieuwende marktspelers bekroond. Ruim 250 professionals uit de sector tekenden present. Een terugblik.

Elk jaar kijken professionals in procurement & supplychain uit naar de volgende editie van de Supply Chain Awards. Dit netwerkevent is de place to be om collega’s uit de sector te ontmoeten, inspirerende ideeën op te doen en te genieten van een awarduitreiking waarbij knappe projecten en ambitieuze start-ups in de schijnwerpers staan. De 18de editie van dit event was opnieuw een schot in de roos. Tijdens een heerlijk diner genoten meer dan 250 deelnemers van een wervelende avond met leerrijke keynotes en boeiende contacten. Aan tafel werden ambitieuze projecten besproken, nieuwe contacten gelegd en mogelijke samenwerkingskansen afgetast.

De Supply Chain Awards, een ideale kans om te netwerken en inspirerende logistieke ideeën te verzamelen.

Vakjury bekroont project van het jaar

Tijdens de awarduitreiking sleepte Unit-T de ‘Supply Chain Project of the Year – Prijs van de Jury’ in de wacht. 

Deze onderneming kon de zevenkoppige vakjury overtuigen met een project dat illustreert hoe de integratie van artificiële intelligentie binnen de toeleveringsketen een opmerkelijke efficiëntiewinst kan opleveren – zowel op het vlak van menselijke productiviteit als kostenbeheersing – en dit mét behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

Publieksprijs gaat naar…

Voor de ‘Supply Chain Project van het Jaar – Prijs van het Publiek’ ging de eer naar een netwerkoptimalisatieproject van Goods to Give, een jonge Belgische non-profitorganisatie die strijdt tegen armoede. Deze organisatie veroverde de harten en hoofden van het publiek met hun waardevolle supplychainproject waarbij liefdadigheidsinstellingen via een digitaal en logistiek platform toegang krijgen tot onverkochte non-foodoverschotten. De award is voor het team van Goods to Give een belangrijke incentive om zich te blijven engageren voor een logistieke aanpak die oog heeft voor bredere maatschappelijke uitdagingen.

Alle awardwinnaars samen op het podium.

Veelbelovende start-up

Als erkenning voor zijn ondernemingsspirit en potentieel werd Optioryx uitgeroepen tot ‘Start-up van het Jaar’. Met zijn project ‘Dimmy’ – de eerste mobiele SKU- en palletdimensioneerder – bewijst deze start-up hoe hij als veelbelovende supplychainspeler klaarstaat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van de sector. Supply Chain Masters en PICS Belgium feliciteerden ook alle andere finalisten – Atlas Copco, ClimateCamp, Hubwatch en Plugnotes – voor hun deelname aan deze awarduitreiking.

Save-the-date voor editie 2024

Na dit geslaagde event werken de organisatoren al hard aan de voorbereiding van de 19de editie van de Supply Chain Awards. Die staat gepland op 14 november. Kruis de datum alvast aan in jouw agenda. 

Leerrijke keynotes en boeiende interactieve leermomenten.

Oproep voor projecten en start-ups

Wil je als gevestigde onderneming of start-up meestrijden voor een award? Surf dan zeker naar www.supplychainawards.be om de deelnamevoorwaarden te ontdekken en jouw dossier in te dienen. Misschien wint jouw onderneming wel een felbegeerde Supply Chain Award. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch