Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Elegante visibiliteit met kennis van zaken

Elegante visibiliteit met kennis van zaken

Lichtreclames die het verschil maken

Jouw naam of logo op de gevel of het dak? Voor elke onderneming is dit een ongelofelijk belangrijke marketingtool. Logistieke bedrijven en warehouses kunnen hun visibiliteit bovendien extra in de verf zetten door de hoogte van hun gebouwen. Enige voorwaarde voor een geslaagde investering is dat deze (licht)reclame elegant en duurzaam is uitgevoerd. En dat is precies waarmee Publi Gravo uit Waregem naam en faam heeft gemaakt.

Al meer dan dertig jaar is Publi Gravo een gekende naam in de sector. Het is echter pas de laatste jaren dat de onderneming een hoge vlucht heeft genomen. Met de overname door vader en zoon Delodder begon er immers een wind van vernieuwing en dynamisme te waaien. 

Logistieke bedrijven kunnen hun visibiliteit extra in de verf zetten door de hoogte van hun gebouwen.

Vernieuwende lichtreclames

“We besloten om de focus te verleggen van winkels naar kantoor- en industriële gebouwen”, vertellen de zaakvoerders. “Hierbij zijn we ons gaan specialiseren in vernieuwende lichtreclames en gevelletters- en bekledingen. Niettemin blijven we zweren bij een totaalpakket dat ook totems, lichtbakken, neonbelettering voor binnen en ledwalls omvat. Zelfs voor gepersonaliseerde zonnewering en andere reclameattributen zoals vlaggen, brievenbussen, stickers, zandstraalfolies… kan je bij ons terecht.”

Van ontwerp tot nazorg

Kiezen voor Publi Gravo is kiezen voor ontzorging in combinatie met een resultaat dat perfect op jouw verwachtingen inspeelt. Het jonge en dynamische team is immers pas tevreden als de klant dat ook is. 

“We denken mee en maken elk ontwerp eerst in 3D zodat alle betrokkenen een echt visueel beeld van het eindresultaat krijgen”, leggen de zaakvoerders uit. 

“We blijven aan het concept sleutelen tot het overeenstemt met wat de klant voor ogen heeft. Vervolgens zorgen onze eigen mensen voor de installatie en nazorg. Door alles in eigen beheer te houden, kunnen we onze klanten de kwaliteit garanderen die ze verwachten.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch