Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

RAVAS EUROPE BV

RAVAS integreert weeg- en meettechnologie in handpalletwagens, elektrische magazijntrucks, stapelaars en vorkheftrucks. Voor logistieke operaties, distributiecentra en magazijnen in alle sectoren. Door realtime gegevens over materiaalstromen te genereren, verbetert u uw productie- en logistieke supply chains met gegevens die rechtstreeks worden overgedragen naar het WMS- of ERP-bedrijfssysteem. Bekijk hieronder ons corporate 3-luik en ervaar zelf wie wij zijn, hoe we werken en wat onze klanten zeggen over onze mobiele weegtechnologie.

Missie en Visie

Creating Intelligence. Dat is onze missie. Wij zien het als onze belofte aan de markt om wereldwijd intelligente oplossingen te bieden waarmee onze klanten hun logistieke processen kunnen optimaliseren. U kunt erop rekenen dat RAVAS uw toegewijde en geprefereerde wereldwijde partner is voor innovatieve en kwalitatieve mobiele weeg- en meetoplossingen, ondersteund door uitstekende services.

In onze visie creëren wij met een innovatief team van specialisten intelligente oplossingen en diensten voor de toeleveringsketens van onze klanten wereldwijd.

Met de mobiele weegoplossingen van RAVAS verzamelt u gegevens over uw materiaalstromen in gewicht en volume. We bieden mobiele weeg- en meetoplossingen om supply chains, magazijnen, logistiek en productielocaties te optimaliseren. Geschikt voor alle industrieën en sectoren.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Weegsystemen Adres Veilingweg 17
5301 KM Zaltbommel
Nederland
Telefoonnummer +31 418 515 220 E-mailadres warehouse@ravas.com Website ravas.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.