Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
RAVAS genomineerd voor prestigieuze IFOY Award metinnovatieve Weigh in Motion-technologie

RAVAS genomineerd voor prestigieuze IFOY Award metinnovatieve Weigh in Motion-technologie

RAVAS, een vooraanstaande speler in mobiele weegtechnologie, is trots te kunnen aankondigen dat het genomineerd is voor de gerenommeerde International Forklift Truck of the Year (IFOY) Award. De nominatie is een erkenning voor de innovatieve Weigh in Motion-technologie op een intelligent carriage plate (iCP), ontwikkeld voor vorkheftrucks. 

“Deze nominatie voor de IFOY Award is een bevestiging van onze inzet voor innovatie en kwaliteit,” zegt Michael van Dijk, International Key Account Manager bij RAVAS. “Met de Weigh in Motion-technologie zetten we een grote stap vooruit in het optimaliseren van logistieke processen en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer. We zijn vereerd met deze erkenning en kijken uit naar de officiële lancering van de Weigh in Motion-technologie tijdens LogiMAT in maart.” 

De IFOY Award, erkend als een van de meest prestigieuze onderscheidingen in de internationale heftruckindustrie, geeft een spotlight aan de meest innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de sector. RAVAS is verheugd om genomineerd te zijn in de categorie ‘Special of the Year’, waarbij de focus ligt op het verbeteren van winstgevendheid, duurzaamheid en fysieke en psychologische werkomstandigheden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.