Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Euromate

Euromate houdt zich al ruim 45 jaar bezig met een schone binnenlucht voor bedrijven en hun werknemers. Wij hebben voor élke denkbare soort vervuiling een oplossing.

Als specialist in luchtreiniging voor industriële omgevingen bedienen wij bedrijven in de houtbewerking, opslag, logistieke dienstverlening en productie. Daarnaast richten wij ons op kantoren, scholen en allerlei werkruimtes zoals kappers, tandartspraktijken en schoonheidssalons. De luchtreinigers van Euromate worden over heel de wereld gebruikt.

Luchtvervuiling zoals fijnstof, geuren, gassen, pollen, bacteriën, virussen (zoals SARS-CoV-2) vormt een reëel gezondheidsrisico voor medewerkers. Zonder de juiste voorzorgsmaatregelen treedt veelvuldig ziekteverzuim op en ontstaat ontevredenheid op het werk. Mensen zijn zich vaak niet bewust van de gevolgen die de vervuilde lucht heeft binnen hun bedrijf. Wij helpen hen daarom graag met advies op maat.

De luchtreinigers van Euromate zijn door onafhankelijke onderzoekinstanties getest en gecertificeerd. Hierdoor zijn onze klanten en partners zeker van een bewezen effectieve oplossing, waarbij continu tot wel 99.95% van de vervuiling uit de lucht gefilterd wordt. De apparaten zijn plug & play en kunnen daardoor zonder hak-of breekwerk geplaatst worden.

Met een eigen R&D afdeling, eigen productie- en assemblage lijn, eigen installatie en onderhoudsafdeling hebben wij alles in eigen hand. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen we bedrijven met advies op maat. Wij werken alleen met Europese onderdelen. Door de geleverde kwaliteit bieden wij standaard vijf jaar garantie op onze ‘comfort’ luchtreinigers in combinatie met een onderhoudscontract.

In de meeste gevallen leveren wij onze professionele luchtreinigers direct aan onze klanten. Daarnaast hebben we langdurige partnerships met installateurs, waarbij onze oplossingen en expertises elkaar aanvullen. Voor nieuwe partners staan wij altijd open.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek onze website voor meer informatie via www.euromate.com. U kunt ook direct contact opnemen per e-mail: request@euromate.com of telefonisch: +31 (0)76-5789567.

algemene informatie

Services Professionele luchtreiniging Adres Minervum 7324
4817 ZD Breda
Nederland
Telefoonnummer 076-5789 567 E-mailadres request@euromate.com Website euromate.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.