Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

SCHRÉDER BE

Schréder BE is de Belgische technische en commerciële poot van de groep Schréder. Het familiebedrijf dat in 1907 in Luik werd opgericht, loopt bij elke evolutie voorop omdat het zich de afgelopen decennia vakkundig aan elke technologische en geografische verandering aanpaste. Al die tijd bleven de waarden nabijheid, innovatie, creativiteit en respect voor het milieu het handelsmerk van de groep. Vandaag bestaat groep Schréder wereldwijd uit 48 bedrijven die 2.600 vrouwen en mannen met een passie voor licht en innovatie rond zich hebben verzameld. Schréder is specialist in hoogwaardige verlichtingsoplossingen die het welzijn van steden en gemeenten duurzaam bevorderen.

Schréder BE geniet de voordelen die de internationale groep biedt, maar blijft tegelijk een belangrijke regionale speler in zijn sector. Dankzij die nabijheid kunnen we onze klanten een oplossing aanbieden die is afgestemd op hun noden en de kenmerken van de locatie, en zo een echt partnerschap met hen opzetten. Vanuit Bornem en Fernelmont bedient Schréder BE met een veertigtal medewerkers de Belgische en de Luxemburgse markt.
Met fotometrische studies, advies en ondersteuning bij de inbedrijfstelling van oplossingen levert Schréder BE een echte toegevoegde waarde. Terwijl we de vruchten plukken van een internationale structuur, komen we ook onze belofte van nabijheid na. We hechten bijzonder veel belang aan de eindgebruiker en de interactiviteit met de omgeving.

Logistiek centrum België
Het doel van onze logistieke afdeling: de bestelde goederen binnen de afgesproken termijn bij onze klanten leveren. Toewijding en stiptheid zijn de sleutelwoorden van deze dienst. Onze missie: elke dag de armaturen ontvangen en verwerken die de productiebedrijven van de groep Schréder versturen. Zodra we de goederen ontvangen, controleren we of het aantal klopt en of ze aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Daarna labelen we ze en slaan we ze op tot de leverdatum die de klant vraagt.

Elk jaar laten we meer dan 50.000 armaturen op tijd bij onze Belgische klanten leveren!

algemene informatie

Services Verlichting Adres Puursesteenweg 333
2880 Bornem
België
Telefoonnummer 03 890 66 66 E-mailadres info-be@schreder.com Website be.schreder.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.