Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

NEDCON

Sinds het prille begin van NEDCON in 1969 hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in opslagsystemen. Van manuele magazijnstellingen en semi-automatische systemen tot een integrale aanpak voor complexe en geautomatiseerde magazijninrichtingen. En met die expertise zetten we alles op alles om uw verwachtingen meer dan waar te maken.

If it can be done, consider it done

Bij NEDCON houden we ervan om dingen voor elkaar te krijgen. Dat zit in ons bloed. Als we ergens goed in zijn, dan is het wel plannen en realiseren. Ook als de opgave van tevoren onmogelijk lijkt. We zoeken altijd naar een oplossing, naar nieuwe ideeën of een andere aanpak waardoor het wél kan.

Die manier van werken maakt ons anders dan de rest. Al langer dan 50 jaar. Ons geheim zit in onze grote betrokkenheid. Bij onze klanten en projecten, maar ook bij elkaar en het bedrijf. Veel collega’s hebben NEDCON zelf mee opgebouwd en werken al lang samen. Dat geeft een soort familiegevoel waarin ook nieuwe collega’s met open armen worden ontvangen. En waarin creativiteit, innovatiekracht, talenten en kwaliteit kunnen bloeien. Zo straalt onze bijzondere bedrijfscultuur ook af op onze projecten.

Internationale speler
NEDCON loopt al decennia voorop in opslagsystemen. Wereldwijd. Sinds 2004 is NEDCON zelfstandig onderdeel van het internationale staalconcern voestalpine. Het NEDCON-hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem. Daarnaast hebben wij een eigen productielocatie in Pardubice (Tsjechië) en zijn er NEDCON-vestigingen te vinden in diverse Europese landen en de Verenigde Staten. Ook bieden wij onze producten aan via een resellersnetwerk.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Opslagsystemen Adres Bannerlaan 83
2280 Grobbendonk
België
Telefoonnummer +32 14 24 19 80 E-mailadres info@nedcon.com Website nedcon.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.