Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Multipowr

Maximaliseer de uptime van uw industriële elektrische voertuigen  

Gebruikt u AGV’s (automatisch geleide voertuigen), AMR’s (autonome mobiele robots), magazijnshuttles, desinfectierobots of zelfs drones als onderdeel van uw dagelijkse werkprocessen?

Zonder twijfel voegen ze waarde toe aan uw bedrijf. Het enige is dat ze nog niet helemaal autonoom werken. En het belangrijkste: het kost veel tijd om ze op te laden. Tijd waarin ze stilstaan en geen meerwaarde bieden.

Door over te schakelen naar de Buzzard draadloze oplaadoplossing, lost u beide problemen op. Uw voertuigen worden volledig zelfstandig opgeladen en ze presteren non-stop, 24/7, voor u.

Als resultaat maximaliseert u hun output – reken op een prestatieverbetering van ongeveer 30%. En u hoeft er misschien minder aan te schaffen. Hoe dan ook, door over te stappen op contactloos inductief opladen, zet u een grote stap richting magazijn 4.0 en volledige automatisering van uw interne logistieke processen.

Waarom kiezen voor Multipowr

Multipowr is een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op draadloze laadoplossingen voor geautomatiseerde toepassingen in industriële elektrische voertuigen, zoals AGV’s.

Het bedrijf maakt gebruik van twee decennia aan onderzoek om geavanceerde oplaadoplossingen te ontwikkelen. Het beschikt over een sterk ontwikkelingsteam met decennialange ervaring in draadloos opladen. Vertrouw op een betrouwbare en ervaren speler die weet wat hij doet en toegewijd is aan innovatie om snel in te spelen op de snel veranderende eisen van de industrie

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Magazijnautomatisering Adres Finlandstraat 11
9940 Evergem
België
Telefoonnummer +32 9 385 84 55 E-mailadres [email protected] Website multipowr.com/en

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch