Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Hengelhoef Concrete Joints

Hengelhoef Concrete Joints of kortweg HCJ, gelegen te Genk, is de toonaangevende trendsetter en producent van uitzetvoegen voor betonvloeren en verkoopt deze wereldwijd in meer dan 40 landen. HCJ kan fantastische referenties voorleggen zoals: IKEA, Volkswagen, Amazon, H.Essers, WDP, Katoen Natie, … Stuk voor stuk bedrijven die goed beseffen dat je moet investeren in een goede betonvloer, daar waar de hoofdactiviteit zich afspeelt.

De uitzetvoegen van HCJ zorgen voor een duurzame oplossing en vermijden onderhoudskosten. Door het gepatenteerde dubbel-slide-effect van de Cosinus Slide® joint, de beste uitzetvoeg ter wereld, worden de dynamische lasten van heftrucks of statische lasten van rekken, uiterst efficiënt overgedragen en verdeeld tussen de 2 betonplaten.

Door het meest kritische onderdeel van de betonvloer, zijnde de uitzetvoeg, te versterken, verbetert men het geheel. Met de Cosinus Slide® joint kan men in vele gevallen de vloerdikte optimaliseren of hogere lasten hanteren. Wanneer men de vloerdikte kan optimaliseren resulteert dit in een CO2 besparing.

Met een eigen calculatie- en vloerdesign afdeling, kan HCJ u ondersteunen in de selectie van de juiste uitzetvoeg voor uw project.

Met de uitzetvoegen van HCJ, is uw betonvloer klaar voor de groei van uw bedrijf!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services IndustriebouwBetonvloerenUitzetvoegen Adres Hengelhoefstraat 158
3600 Genk
België
Telefoonnummer 0032 089 32 39 80 E-mailadres info@hcjoints.be Website hcjoints.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.