Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

E’log automation

We zijn een team van ervaren no-nonsense ondernemers met een hart voor logistieke automatisering. We zijn een onafhankelijke turn-key systeemintegrator en partner voor lifecycle services die samenwerkt met toonaangevende leveranciers in de sector en innoverende bedrijven van de toekomst.

We staan achter drie merkbeloften:

  1. We bieden onze klanten altijd een onafhankelijke kijk op onze oplossingen. Klanten kunnen altijd rekenen op onze eerlijkheid. We houden ons niet bezig met éénmalige deals.
  2. We bieden de beste lifecycle services aan, en dat is niet enkel omdat wij de beste technici in huis hebben, maar ook omdat we denken en handelen als één team.
  3. Koop je bij E’Log Automation, dan koop je bij een partner voor het leven.

Wat we doen

Wij leveren schaalbare, betaalbare, snelle en modulaire oplossingen door gebruiksklare geautomatiseerde magazijnen en distributiecentra te integreren met sterke partnerschappen. Het resultaat: korte implementatietijden en kosteneffectieve projecten.

Bovendien is klantenservice een belangrijk kernpunt voor ons. We komen altijd onze belofte na met een no-nonsense aanpak. Ons snelgroeiende team, dat uitgebreide ervaring en hard werken combineert, is het beste bewijs.

Retrofits, wijzigingen en upgrades zijn geen uitdaging voor ons!

algemene informatie

Services Automatisering Adres Diamantstraat 8, bus 298
2200 Herentals
België
E-mailadres info@elogautomation.com Website elogautomation.com/nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.