Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Element Logic

Al meer dan dertig jaar tilt Element Logic de prestaties van warehouses naar een hoger niveau. In 2020 hebben we meer AutoStore-systemen geïnstalleerd dan enig ander bedrijf in de wereld. Onze robotoplossingen en software in combinatie met ons advies helpen bedrijven hun waardeketen te verbeteren en winstgevender te zijn. Het gaat om magazijnen van elke grootte in een breed scala van industrieën. Ook in de toekomst blijven wij met slimme oplossingen komen om magazijnen te helpen bij de toenemende vraag van hun klanten om snelle leveringen. Het hoofdkantoor van Element Logic is gevestigd in Noorwegen, met dochterondernemingen in heel Europa.

Modulaire en schaalbare oplossingen die de prestaties van magazijnen van elke omvang verbeteren:

  • Bespaar ruimte en kosten, verhoog de efficiency in jouw magazijn en versterk de winstgevendheid met een AutoStore-systeem geleverd door Element Logic.
  • Gebruik onze software en maximaliseer de efficiëntie van jouw magazijn.
  • Verhoog jouw ordercapaciteit, goederenbehandeling en fulfilmentsnelheid.
  • Creëer optimale workflows met de beste material flow handling in hun soort.
  • Voor al onze klanten staat een aangewezen team van AutoStore- en intralogistiekexperts klaar. Zij helpen jou bij het analyseren en beoordelen van alle aspecten van de operatie en maken ROI-berekeningen.
  • Jouw eigen projectmanager voor de levering van het systeem. Van de voorbereiding van de bouwplaats, de constructie, de installatie, de configuratie tot het testen en de oplevering het proces loopt van begin tot eind soepel.
  • Wij nodigen geselecteerde werknemers uit om extra AutoStore training te krijgen en Super Users te worden.
  • Dankzij onze goede en toegankelijke ondersteuning, gecombineerd met een proactief serviceteam, vinden wij voortdurend manieren om de levensduur van apparatuur te verlengen, de productiviteit te verhogen en de totale winst te maximaliseren.

Ontdek hoe wij jou een concurrentievoordeel kunnen geven met AutoStore en magazijnautomatisering. Neem vandaag nog contact met ons op via info@elementlogic.nl.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Magazijnautomatisering Adres Peppelenbos 5-C
6662 WB Elst
Nederland
Telefoonnummer +31 481 76 36 00 E-mailadres info@elementlogic.nl Website elementlogic.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.