Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Dexion NV

Dexion (Oudgrieks voor ‘Juist’, ‘Correct’) werd oorspronkelijk opgericht door Demetrius Comino. Comino ontwikkelde de ‘Dexion Slotted-Angle’ (1947), die de wereld voor het eerst liet kennismaken met verstelbare opslagsystemen en die vervolgens de weg zou banen voor Dexion’s speciaal gebouwde palletstellingen en rekkensystemen.

Vandaag zijn we een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van logistieke oplossingen voor magazijnen. Sinds januari 2018 maakt Dexion deel uit van de Gonvarri Material Handling Group, waartoe ook de toonaangevende industriële merken Constructor, Kasten, Stålteknik en Kredit behoren.

Met in totaal 6 productielocaties in Duitsland, Roemenië, Finland, Zweden en Tsjechië voorzien wij onze klanten wereldwijd van op maat gemaakte logistieke oplossingen. Van statische stellingen tot volledig geautomatiseerde opslagoplossingen, we bieden onze klanten wereldwijd complete oplossingen voor hun magazijn.

We hebben 1.300 mensen in dienst in Europa. We zijn ook vertegenwoordigd in Europa en in grote delen van de wereld zoals Afrika, het Midden-Oosten, de VS en Zuid-Amerika met een uitgebreid distributienetwerk. Waar je ook bent, als wereldspeler zijn we altijd dichtbij.

algemene informatie

Services Logistieke oplossingen Adres Esplanade 1/B50
1020 Brussel
België
Telefoonnummer +32 2 476 26 35 E-mailadres info@dexion.be Website dexion.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.