Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

BITO Systems nv

Global player met liefde voor de regio

BITO Systems staat voor innovatieve opslagtechniek en ontwikkelt en produceert – als een van de weinige totaalaanbieders – stelling-, bakken-, orderpicking- en transportsystemen voor alle sectoren.

Wij zijn een internationaal actief industrieel bedrijf met intussen meer dan 70.000 klanten en behoren tot de marktleiders in Europa.

Als familiebedrijf met aandacht voor traditie zijn we wereldwijd actief en toch nog nauw verbonden met onze plaats van herkomst. Sinds het oprichtingsjaar 1845 is onze hoofdzetel met centrale administratie, ontwikkeling en productie verankerd in onze thuisregio.

Bedrijfsprofiel

BITO staat voor “Bittmann Oberstein”, want op deze plaats werd ons bedrijf in 1845 opgericht door de familie Bittmann. Intussen stellen we meer dan 1000 mensen tewerk. In 1991 verhuisde het steeds groeiende bedrijf door plaatstekort naar het naburige Meisenheim en in 2000 werd een bijkomende productievestiging in het nabijgelegen Lauterecken opgericht.

De bedrijfsoppervlakte omvat momenteel meer dan 140.000 m². Wij zijn specialist op het gebied van magazijninrichting en orderpickingsystemen en we onderscheiden ons door de hoogste kwaliteitseisen en uitgebreide focus op de behoeften van onze klanten en hun sectoren.

BITO is een van de weinige aanbieders van totaaloplossingen voor opslagtechniek in de intralogistieke sector. Wij bieden alle componenten van opslagtechniek aan. Van artikelen uit de catalogus tot volledige installaties. Van legbordstellingen voor de fabrieks- en bedrijfsinrichting tot compacte palletstellingen voor uw intralogistiek. Van kleine magazijnbakken tot heavy duty bakken.

algemene informatie

Services Opslagsystemen Adres Boomsesteenweg 97
2630 Aartselaar
België
Telefoonnummer +32 3 870 99 00 E-mailadres info.BE-NL@bito.com Website bito.com/nl-be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.