Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

BD Logistics

BD Logistics is de Belgische specialist in leveringen en ophalingen met toegevoegde waarde. Dankzij ons unieke netwerk van lokale depots bieden we ongeëvenaarde, fijnmazige toegang tot consumenten en bedrijven op het hele Belgische grondgebied. Zo bieden we onze klanten één nationaal aanspreekpunt voor al hun logistieke stromen.

Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak. Door een slimme bundeling van goederen in de last mile dringen we het aantal logistieke bewegingen terug. Zo dragen we bij aan de leefbaarheid, veiligheid en mobiliteit in de steden en op het platteland. We investeren volop in een groene vloot.

BD Logistics biedt logistiek met toegevoegde waarde. Dit doen we zowel in de first als de last mile, zowel in de stad als op het platteland, zowel voor standaard formaten als complexe of oversized goederen, als voor actief en passief gekoelde leveringen. We doen dit via een open eco-systeem waarbij we samenwerken met de geschikte partners om waarde voor onze klanten te creëren. Onze oplossingen: City Logistics, Oversized Logistics, Fresh Logistics en Reverse logistics.

Onze oplossingen

algemene informatie

Services Logistiek Adres Klein-Mechelen 18a
2280 Bornem
België
Telefoonnummer +32 (0)3 435 93 15 E-mailadres info@bdlogistics.be Website bdlogistics.be/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.