Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

ASD CODDENS

ASD CODDENS is een bureau dat gespecialiseerd is in advies, ondersteuning en ontwikkeling en dit op het gebied van optimalisatie van magazijnen, magazijn inrichting en logistieke flows. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in lean management  en de toepassing van lean en kwaliteitsverbeterende technieken en dit voor alle sectoren.

ASD CODDENS is opgericht door Stijn Coddens na een reeds rijk gevulde loopbaan bij Volvo parts/ logistic services. Stijn heeft als zaakvoerder één rode draad voor ogen in zijn bedrijf:  mensen en bedrijven adviseren, supporteren en hen verder helpen ontwikkelen. Vandaar de naam: ASD CODDENS staat voor Advice, Support en Development CODDENS. U kan bij ons terecht voor alle organisatie- en opleidingsvraagstukken op  gebied van magazijn en logistiek, lean en leanmanagement, kwaliteit en kwaliteitsproblemen, ladingzekering in containers, enz. Wij bieden zowel open cursussen als incompany trainingen.

Kennis is belangrijk, maar het toepassen ervan bepaalt het succes. Bij ons gaat het dan ook vooral om het ontwikkelen van vaardigheden, zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen bij de cliënt. Ons uiteindelijk doel is dat de cliënt de aangeleerde kennis zelfstandig in de praktijk kan brengen.

De cursussen en trainingen worden gegeven door Stijn Coddens zelf, met een rijkdom aan kennis en ervaring. Hij heeft er plezier in om die kwaliteiten te bundelen en te vertalen in dynamische leerstof. Zonder uitzondering heeft hij zijn kwaliteiten in de praktijk bewezen. Naast zijn gespecialiseerde vakopleiding heeft Stijn Coddens brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven waardoor hij uitstekend in staat is uw werksituatie te herkennen en oplossingsgericht mee te denken.

Voor de praktijkgerichte opleidingen wordt Stijn Coddens bijgestaan door een team van ervaren instructeurs.

U wilt een training voor uw medewerkers, maar het standaard opleidingsaanbod sluit niet precies aan op uw behoefte? Incompany trainingen door ASD Coddens gaan uit van de situatie in uw organisatie en de mogelijkheden van uw medewerkers. De trainingen worden op maat gemaakt om aan uw specifieke trainingsbehoefte te voldoen.

Wilt u meer weten? Neem hiervoor contact met ons op.

algemene informatie

Services MagazijninrichtingAdviesbureau Adres Rue Lableau 2E
7912 Dergneau
België
Telefoonnummer 0032 (0)479 82 06 09 E-mailadres [email protected] Website asdcoddens.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch