Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Alphaplan

AlphaPlan bvba is een internationaal bedrijf dat technieken en methoden ontwikkelt om het intern transport maximale efficiëntie te geven. Dit wil zeggen: maximale werksnelheid, maximale veiligheid, maximale bedrijfszekerheid, maximale levensduur en minimaal onderhoud. Dit doen zij onder andere door het ultravlak slijpen van magazijnvloeren, het aanbieden van oplossingen voor voegprofielen, etc.

  • Uit de jarenlange ervaring is het ontwerp en ontwikkeling gegroeid van onze huidige FloorShaver met het oog op een continue verbetering van onze technische service aan onze klanten.
  • In deze specialisatie willen we steeds vooruit blijven op de geldende normen voor vlakke vloeren met het oog op een continue verhoging van de klanttevredenheid en de klantentrouw.
  • Bovenstaande missie willen wij bereiken door een kwalitatieve, veilige en milieuvriendelijke uitvoering van de opdrachten bij onze klanten en door middel van innovatie.
  • Eveneens zijn wij begaan met de permanente vorming en bijscholing van onze medewerkers met het oog op een vakkundige uitvoering der werken en een groeiende werknemerstevredenheid.
  • Dit alles gebeurt in een economische context teneinde de tevredenheid te garanderen en te behouden van de leiding en van de aandeelhouders van AlphaPlan bvba.

algemene informatie

Services Magazijnvloer Adres Vaartstraat 81
2235 Hulshout
België
Telefoonnummer +32 16 68 06 80 E-mailadres info@alphaplan-group.com Website alphaplan-group.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.