Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

A-SAFE

A-SAFE is uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiligingssysteem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Onze speciaal ontwikkelde producten bieden optimale bescherming, unieke voordelen en blijvende kostenbesparingen.

Wetenschappelijk Ontworpen Bescherming

  • MEMAPLEX™ – Een materiaal dat speciaal ontwikkeld is door onze Research & Development afdeling. Met gebruik van speciaal ontworpen apparatuur heeft men de moleculaire structuur weten aan te passen waardoor het materiaal zowel flexibel als sterk is.
  • Absorberend vermogen – Onze aanrijdbeveiligingen zijn zo ontwikkeld dat de energie die vrijkomt bij een aanrijding in zijn geheel wordt geabsorbeerd door de constructie. Dit zorgt ervoor dat er vrijwel geen kracht komt te staan op de boutbevestigingen en de vloer en zorgt voor een enorme reducering van schade.
  • Elektroforetisch gecoate voetplaten – Zink-nikkel en elektroforetische coating zorgen dat de voetplaten beschermd zijn tegen krassen en corrosieschade. Daarnaast worden onze aanrijdbeveiligingen bevestigd met speciaal ontwikkelde bevestigingsmaterialen en worden hierbij installatiemethoden gebruikt die voor iedere soort vloer geschikt zijn.
  • Modulair – Onze aanrijdbeveiliging is flexibel en geheel modulair wat zorgt dat ook na installatie alle rails en palen gemakkelijk te vervangen of uit te breiden zijn.

algemene informatie

Services Aanrijbeveiliging Adres Krommebeekstraat 56A
8930 Menen
België
Telefoonnummer +32 51 43 34 34 E-mailadres info@asafe.com Website asafe.com/nl-be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.