Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
VRD Group kiest nyce.logic WMS om operationele efficiëntie te verbeteren en strategische groei te ondersteunen

VRD Group kiest nyce.logic WMS om operationele efficiëntie te verbeteren en strategische groei te ondersteunen

nyce.logic, de toonaangevende aanbieder van Warehouse Management Systems (WMS), kondigt met trots de samenwerking aan met VRD Group. VRD Group is een vooraanstaand familiebedrijf en logistiek dienstverlener welke gespecialiseerd is in containertransport, B2B-distributie, cross-docking en magazijndiensten in de Benelux-regio.

VRD Group, met het hoofdkantoor in Temse en operaties in Bornem, heeft meer dan 200 medewerkers in dienst en biedt een uitgebreid scala aan logistieke diensten. Als logistiek dienstverlener (3PL) had VRD Group een flexibele en schaalbare WMS-oplossing nodig om haar klantenbestand goed te beheren en haar ambitieuze groeiplannen te ondersteunen. Na een grondige evaluatie koos VRD Group voor nyce.logic vanwege de uitzonderlijke mogelijkheid om aan deze specifieke behoeften te voldoen.

“We vonden nyce de perfecte partner vanwege zijn flexibiliteit in het beheren van verschillende klanten, iets dat wij bij VRD ook zeer waarderen,” zegt Liesbeth Van Raemdonck, bestuurslid van VRD Group. “Als 3PL hebben wij specifieke behoeften waaraan nyce.logic zeer nauwkeurig voldoet.” Dit is iets dat nyce.logic onderscheidt van zijn concurrenten.”

De implementatie van het WMS van nyce.logic zal aanzienlijke voordelen opleveren voor VRD Group. Het toekomstbestendige ontwerp van het systeem sluit aan bij de toewijding van VRD aan innovatie en het behouden van een concurrentievoordeel in de logistieke sector. “We vonden dat het team van nyce.logic dezelfde waarden heeft als wij: respect voor elkaar, goed luisteren, altijd zeer communicatief en het respecteren van de deadlines. “De toekomst ziet er rooskleurig uit met nyce.logic,” voegt Liesbeth Van Raemdonck toe.

Peter Johansson, hoofd van nyce.logic, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking: “Dit is een spannende tijd in de Benelux-markt en we zijn verheugd om onze aanwezigheid in de regio uit te breiden. VRD Group en nyce.logic hebben een geweldige synergie in het creëren van waarde voor klanten en we kijken ernaar uit bij te dragen aan hun groei- en duurzaamheidsdoelen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch