Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Verwijder rekfolie in uw toeleveringsketen door het Loadhog Palletdeksel te gebruiken.

Verwijder rekfolie in uw toeleveringsketen door het Loadhog Palletdeksel te gebruiken.

Het verminderen van folie in toeleveringsketens is een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en kostenefficiëntie. Een innovatieve oplossing voor deze verandering is het Loadhog Euro Palletdeksel. Dit product minimaliseert niet alleen de impact op het milieu, maar verbetert ook de operationele efficiëntie.

Rekfolie, traditioneel gebruikt voor het vastzetten van palletladingen, is een belangrijke bron van plastic afval in toeleveringsketens. Het eenmalige gebruik en de niet-gerecycleerbaarheid dragen bij tot grote hoeveelheden stortafval en milieuvervuiling. Het Loadhog Euro Palletdeksel biedt een duurzaam alternatief door rekfolie volledig overbodig te maken.

Het Loadhog Euro Palletdeksel is een herbruikbare, robuuste en veilige methode voor het palletiseren van goederen. Het ontwerp zorgt ervoor dat ladingen stevig op hun plaats worden gehouden zonder dat wegwerpverpakkingsmateriaal nodig is. Het deksel werkt door middel van zijn intrekbare spanbanden die de lading op de pallet houden. Dit vermindert niet alleen het plastic afval, maar vermindert ook de tijd en het werk dat nodig is om pallets in en uit te wikkelen.

Naast de voordelen voor het milieu verhoogt het Loadhog Euro Palletdeksel de efficiëntie in de toeleveringsketen. De snelle toepassing en verwijdering stroomlijnen het palletiseer proces, verlagen de kosten en verhogen de productiviteit. Bovendien betekent de herbruikbaarheid op lange termijn besparingen op materiaalkosten. De duurzaamheid van het deksel zorgt ervoor dat het duizenden keren gebruikt kan worden, waardoor het na verloop van tijd een kosteneffectieve oplossing is.

Het Loadhog Euro Palletdeksel verbetert de stabiliteit van de lading en vermindert het risico op beschadiging tijdens het transport. Dit is met name gunstig voor breekbare of waardevolle goederen, omdat verliezen en retourzendingen als gevolg van beschadigde producten worden geminimaliseerd.

Door minder gebruik te maken van stretchfolie voor eenmalig gebruik biedt het Loadhog Euro Palletdeksel zowel milieu- als economische voordelen, waardoor het een ideale keuze is voor vooruitstrevende bedrijven die hun operationele efficiëntie willen verbeteren en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.