Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Veiligheidssignalisatie op de werkvloer in beeld

Veiligheidssignalisatie op de werkvloer in beeld

Veiligheidssignalisatie op de werkvloer is van cruciaal belang voor het waarborgen van de veiligheid van werknemers en bezoekers. Met pictogrammen en (schaduw)borden wijst u hen op potentiële gevaren, veiligheidsprocedures en evacuatieroutes. Al ruim veertig jaar biedt Safety Shop een uitgebreid assortiment van signalisatiemateriaal aan, in alle mogelijke uitvoeringen en afmetingen.

Safety Shop is voor veel bedrijven een vertrouwde partner op het vlak van veiligheid, bescherming en signalisatie, met een aanbod van ruim 60.000 producten. Naast persoonlijke beschermingsmiddelen, werkmateriaal en signalisatie biedt Safety Shop ook analyse- en meettoestellen aan. Het bedrijf werd in 1980 opgericht als afdeling van Verfaillie-Elsig, een specialist in fumigatie en ontsmettingen, en verdeler van veiligheidstoestellen en ontsmettings- en onderhoudsproducten. 

Onestopshop voor signalisatie

“Op het vlak van signalisatie willen we onze klanten een zo volledig mogelijk gamma aanbieden”, zegt zaakvoerder Jan-Bart Bormans. “We zijn uitgegroeid tot een onestopshop voor signalisatieborden en -tapes, afbakeningen en afzettingen, vloermarkeringen, ADR-stickers, evacuatieplannen en zoveel meer. Naast ons standaard aanbod zien we dat klanten steeds vaker op zoek zijn naar maatwerk, met bijvoorbeeld signalisatieborden voor hun eigen machinepark. Ook grote pictogrammen met een interactieve invalshoek worden alsmaar populairder. Onze producten zijn de ideale oplossing om werknemers van alle nationaliteiten zo goed mogelijk te informeren over veiligheidsprocedures. Met onze dienstverlening streven we naar een totale ontzorging.”

Veiligheidssignalisatie op maat van uw bedrijf.

Het belang van correcte signalisatie

Over het belang van signalisatie hoef je Jan-Bart en zijn collega’s uiteraard niet te overtuigen. “Het gebruik ervan vermindert het risico op ongevallen, minimaliseert letsel en bevordert een veiligere werkomgeving”, bevestigt hij. “Duidelijke signalisatie verbetert de bewustwording en naleving van veiligheidsrichtlijnen, waardoor de productiviteit op de werkvloer stijgt. Het investeren in goede veiligheidssignalisatie toont dat je als bedrijf aandacht hebt voor het welzijn van je medewerkers en versterkt je imago als betrouwbare en verantwoordelijke werkgever.”

Schaduwborden

Ook voor schaduwborden kunnen klanten bij Safety Shop terecht. “Op schaduwbordenshop.be vind je al onze oplossingen op één handig online platform”, aldus Jan-Bart. “We bieden schaduwborden aan voor persoonlijke beschermingsmiddelen, Lock-Out Tag Out-materiaal en de organisatie van een ordelijke werkplaats. Zo werk je aan een efficiëntere werkomgeving, extra veiligheid en gestroomlijnde processen.”  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.