Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Tweede Safety Battle op 22 juni editie Oost-Vlaanderen te Gent!

Tweede Safety Battle op 22 juni editie Oost-Vlaanderen te Gent!

“Op 22 juni is het zover, de tweede ‘Safety Battle’. 

A-SAFE, VDAB & Hilaire Van der Haeghe, startten dit initiatief om de mensen achter het beroep uitdrukkelijk in de bloemetjes te zetten, om te focussen op het belang van een veilige werkomgeving. Door de grote interesse tijdens onze eerste editie voelen wij ons gesterkt dit verder te zetten!

Heftruckchauffeurs hebben een stressvolle baan. Ze moeten dagelijkse deadlines halen in hectische omgevingen. Liantis constateerde in 2022 meer dan 1.500 ongevallen. Om die reden willen de partners extra aandacht vragen voor veiligheid binnen de sector. Met meer dan 2.000 openstaande vacatures, is er dus een grote behoefte aan bekwame heftruckchauffeurs in ons land.

Het is een fantastische baan die impact heeft op elke consument. Elk product dat over de toonbank gaat, is uiteindelijk vervoerd met een heftruck, of het nu gaat om ruwe grondstoffen, halffabricaten of de nieuwste schoenen die je online hebt besteld. Goede afspraken in magazijnen en geluids- en lichtsignalen kunnen werknemers waarschuwen wanneer er gevaar dreigt en zo de veiligheid van de heftruckchauffeurs vergroten.

Op 22 juni wordt de Safety Battle editie Oost-Vlaanderen geïntroduceerd. Omdat het werk van heftruckchauffeurs vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd, wil het team dit benadrukken dat dit helemaal niet het geval is. Het is een goed moment om stil te staan bij hoe we de veiligheid op de werkvloer kunnen verhogen, iets wat vaak wordt onderschat door de buitenwereld.”

Dit evenement gaat door bij VDAB te Gent.

Meer info nodig? Contacteer mij gerust of check onze site https://info.asafe.com/nl-be/safetybattle

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.