Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Specifieke aanrijbeveiliging verbetert flexibiliteit
Aanrijbeveiliging beschermt uw installatie tegen rollend materieel.

Specifieke aanrijbeveiliging verbetert flexibiliteit

Kunststof biedt veel voordelen

Infrasigna staat synoniem voor kwaliteitsvolle aanrijbeveiliging waarbij staal steeds meer ingeruild wordt voor kunststof. Ook voor werfsignalisatie en het inrichten van buitenruimtes kunt u bij dit bedrijf uit Ruiselede aankloppen.

Tot 2019 was Infrasigna een merknaam van Lerou ijzerwaren in Brugge. In 2019 nam Thierry Declercq het handelsfonds over en richtte een vennootschap op met dezelfde merknaam en logo. “Infrasigna was gekend voor zijn signalisatie en inrichting van openbare ruimtes. Al snel wilde ik van industriële aanrijbeveiliging mijn corebusiness maken omdat ik zo met een eigen insteek kon uitpakken.” 

Infrasigna verzorgt de installatie van aanrijbeveiliging.

Specifieke aanrijbeveiliging voor koelindustrie

Naast staal opteert Thierry nu ook voor kunststof. “De voordelen zijn legio: langere levensduur, impactopvang door flexibiliteit, lichter en dus makkelijker te installeren.” 

“Bovendien is kunststof een stuk veiliger want staal kan plooien en zo zijn impactfunctie verliezen. Verder is de kunststof die wij gebruiken antibacterieel zodat ze ook in de voedingssector gebruikt kan worden. En bovendien is ze ook nog eens brandveilig. We hebben nu trouwens ook een lijn specifiek voor de koelindustrie. De flexibiliteit wordt dan ook bij lage temperaturen gehandhaafd.”

Op vraag van de klant verzorgt Infrasigna naast de levering ook de installatie van zijn producten. En ook al heeft het bedrijf een magazijn met een ruime voorraad, ze zetten hun tanden ook graag in projectmatig maatwerk, weet Thierry nog te vertellen.

Werfsignalisatie

Infrasigna onderscheidt zich van zijn concullega’s met zijn aanbod plastic beveiliging voor pallettenrekken. “Voor elk type en merk kunnen we een heel kwalitatieve oplossing aanbieden van onze producent MPM.
De kunststofbescherming wordt gemonteerd op de stelling. Die absorbeert de impact van bijvoorbeeld een vorkheftruck.” 

Verder kan het bedrijf uit Ruiselede ook zorgen voor verkeerssignalisatie op en rond het bedrijf, en biedt het oplossingen voor het faciliteren van buitenruimtes zoals fietsenrekken, picknicksets en afvalbakken. “En tot slot, als nevenactiviteit, leveren we onder andere ook werfsignalisatie, drang- en werfhekkens en werfverlichting aan aannemers”, besluit Thierry.  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.