Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Snel en budgetvriendelijk bouwen dankzij verticale integratie
Voor welk type gebouw je ook plannen hebt: Willy Naessens bouwt het.

Snel en budgetvriendelijk bouwen dankzij verticale integratie

Van de fundering van een gebouw produceren en plaatsen tot het dak leggen: Willy Naessens Industriebouw doet het allemaal zelf. Het grote voordeel daarvan? Ze leveren ieder gebouw snel en tegen een eerlijke prijs op. “Dankzij die verticale integratie kunnen onze klanten zich tijdens de hele bouwfase blijven focussen op hun corebusiness”, zegt Luc Ysebaert, commercieel directeur bij Willy Naessens Group.

Van productiehallen en distributiecentra over opslagruimtes en garages tot winkelruimtes en kantoorgebouwen: wat je ook wil bouwen, Willy Naessens Industriebouw realiseert het voor jou. Dankzij onder meer elf fabrieken, een eigen aluminiumschrijnwerkerij en transportbedrijf houdt de aannemer je bouwproject ook volledig in eigen beheer. Onderaannemers komen er weinig tot niet aan te pas. “Zodra de bouwplannen van de ontwerptafel van de architect komen, nemen wij alles voor onze rekening”, bevestigt Luc Ysebaert.

Willy Naessens produceert én plaatst alle betonelementen zelf.

Alles in eigen beheer

“We voeren alle grondwerken uit. Ons studiebureau neemt alle mogelijke berekeningen en analyses rond stabiliteit en technieken op zich. In onze fabrieken produceren we alle betonelementen die nodig zijn voor de funderingen en de ruwbouw. We vervoeren alles naar de werf met onze vrachtwagens en plaatsen en monteren alle betonnen prefabelementen zelf. Met onze aluminiumschrijnwerkerij maken en plaatsen we alle ramen, deuren en vliesgevels en onze dakdekkers leggen volledig geïsoleerde platte daken. Onze eigen mensen installeren ook de technieken en werken het gebouw binnenin volledig af.”

Snel en budgetvriendelijk

“In deze onzekere tijden met dure grondstoffen en bouwmaterialen speelt dat in het voordeel van onze klanten”, sluit Luc Ysebaert af. “Door deze verticale integratie kunnen we de kosten drukken en snel schakelen.” Het resultaat: een nieuw functioneel en duurzaam gebouw van hoge kwaliteit, gezet binnen een strakke timing en met een kostenefficiënt budget.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.