Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Samen sterk in heel Vlaanderen
Van Vooren en Lenaerts, samen één FRONNT.

Samen sterk in heel Vlaanderen

Fierheid is onze kernwaarde

Onder de vleugels van FRONNT bundelen de bedrijven Lenaerts uit Houthalen-Helchteren en Van Vooren uit Brugge voortaan hun krachten. Samen kunnen ze de warehousesector een schat aan ervaring en vakkennis bieden op vlak van industriële installatietechnieken. 

‘Running your energy transition’ is de baseline van FRONNT, een samenwerkingsverband van een twaalftal bedrijven in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie, klimaatbeheersing en automatisering. Alle leden willen ondernemingen helpen in hun streven naar verduurzaming. Van Vooren en Lenaerts zijn twee protagonisten in deze onestopshop. “Wij zijn twee verschillende bedrijven die toch dezelfde waarden delen”, zegt Francis Claeys, general manager bij Van Vooren. “Lenaerts is voor ons dan ook de ideale partner om samen vier nieuwe hallen van Heylen warehouses, al jarenlang een vaste klant van ons, in Ham voor onze rekening te nemen.”

Lenaerts en Van Vooren staan u bij op het vlak van HVAC, elektrotechniek, sanitair en automatisatie.

Alle vertrouwen

“Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om geografisch heel Vlaanderen te bedienen, zowel links als rechts van de as Brussel-Antwerpen”, neemt Ilse Lenaerts, afgevaardigd bestuurder bij Lenaerts, over. “Als een logistieke firma een hub neerzet, is dat niet regiogebonden. Hoe groter de spreiding, hoe beter. Alleen is het niet economisch om onze ploegen bijvoorbeeld naar West-Vlaanderen te sturen. Met een gerust hart en alle vertrouwen kunnen wij dan Van Vooren aanbevelen. We zijn gelijkwaardige partners met korte communicatielijnen. Binnen onze samenwerking wisselen we niet alleen kennis uit, maar ook arbeidskrachten. Geef toe, dergelijke regionale betrokkenheid komt de efficiëntie van onze projecten alleen maar ten goede.”

Flexibiliteit

“Fierheid is de kernwaarde van Lenaerts en onze mensen krijgen dan ook de tijd om kwaliteit af te leveren”, zegt Ilse, waarna Francis eraan toevoegt dat zijn bedrijf zich perfect in deze kernwaarde kan vinden. “Dat we beiden ook sterk zijn in flexibiliteit, maakt het plaatje helemaal af.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch