Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
RAVAS opent nieuw kantoor in België terondersteuning van internationale expansie

RAVAS opent nieuw kantoor in België terondersteuning van internationale expansie

RAVAS, leider in mobiele weegtechnologie, kondigt met trots de opening van een nieuw kantoor in Lokeren, België aan. Deze stap markeert een belangrijk moment in de internationale groeistrategie van het bedrijf. Het nieuwe kantoor in Lokeren zal dienen als een strategisch knooppunt voor RAVAS’ activiteiten in België en Luxemburg, en zal de groeiende vraag naar mobiele weegoplossingen in de regio ondersteunen. Met een toewijding aan innovatie, streeft RAVAS ernaar om haar klanten te voorzien van de meest geavanceerde technologie in mobiele weegsystemen.

“De opening van ons nieuwe kantoor in Lokeren is een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende groei”, zegt Rob de Ridder, International Sales Manager bij RAVAS. “België is een strategische markt voor ons, en we zijn toegewijd om onze klanten en partners hier de beste service en oplossingen te bieden.”

Het nieuwe kantoor zal niet alleen de lokale aanwezigheid van RAVAS in België versterken, maar zal ook bijdragen aan de algehele groei van het bedrijf op de internationale markt. RAVAS is al jarenlang een vertrouwde naam in de industrie en blijft zich inzetten voor innovatie en klanttevredenheid. “Ik kijk ernaar uit om de kwaliteit en innovatie waar RAVAS bekend om staat, verder uit te breiden in België en Luxemburg, en onze klanten en partners op deze nieuwe locatie te ontvangen”, aldus Steve Vanopphem, Account Manager in deze regio.

Over RAVAS

RAVAS, opgericht in de jaren ’70 in Zaltbommel, Nederland, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een wereldwijde speler met 200 medewerkers. RAVAS is aanwezig in 8 Europese landen en de Verenigde Staten, en bedient via een netwerk van professionele partners wereldwijd klanten met hun apparatuur, software en consultancy.

Als vooraanstaande producent en leverancier van mobiele weegoplossingen integreert RAVAS weeg- en meettechnologie in diverse logistieke apparatuur, zoals handpalletwagens, elektrische magazijntrucks, stapelaars en vorkheftrucks. De focus ligt op het optimaliseren van material handling in logistieke en industriële toepassingen. Door real-time gegevens over materiaalstromen te genereren, draagt RAVAS bij aan de verbetering van productie- en logistieke supply chains, waarbij de gegevens direct worden overgedragen naar TMS, WMS- of ERP-bedrijfssystemen.

Met een innovatief team van specialisten streeft RAVAS ernaar intelligente oplossingen en diensten te bieden voor wereldwijde supply chains. De mobiele weegoplossingen verzamelen nauwkeurige gegevens over materiaalstromen in gewicht en volume, real-time en tijdens beweging. Bovendien integreren de oplossingen naadloos met bestaande material handling apparatuur, waardoor huidige systemen kunnen worden omgevormd tot efficiënte weegmachines. Dit maakt veiliger, efficiënter en sneller werken mogelijk, ondersteund door de uitstekende service van RAVAS.

Voor meer informatie over RAVAS en hun producten, bezoek www.RAVAS.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.