Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Raad van toezicht van Intervest benoemt Joël Gorsele als CEO

Raad van toezicht van Intervest benoemt Joël Gorsele als CEO

De raad van toezicht van Intervest Offices & Warehouses (hierna Intervest), benoemt Joël Gorsele als chief executive officer.

Joël beschikt over meer dan 15 jaar vastgoedervaring binnen verschillende management, commerciële en financiële functies. Als chief investment officer (cio) van Intervest, heeft Joël de voorbije jaren het investeringsteam geleid, wat resulteerde in de groei van de logistieke vastgoedportefeuille. Vóór zijn aanstelling als cio, in januari 2021, was hij aan de slag in Londen voor Redevco Investment Management en mede verantwoordelijk voor verscheidene Pan-Europese fondsen. Eerder was hij aan de slag bij Degroof Petercam en Deloitte.

Joël Gorsele

Met deze benoeming bekrachtigt de raad van toezicht de #connect2025-strategie met een doorgedreven focus op het logistieke vastgoedsegment en geïntensifieerde assetrotatie, binnen het kader van de ESG-ambities.

We zijn ervan overtuigd dat Joël, gegeven zijn uitgebreide ervaring en zijn bijdrage aan het formuleren van de #connect2025-strategie, de geschikte persoon is om als ceo leiding te geven en samen met de directieraad deze strategie succesvol te implementeren.

ANN SMOLDERS, VOORZITSTER RAAD VAN TOEZICHT, INTERVEST

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.