Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Planningssoftware en hardwarebeheer op maat van transportbedrijven
U houdt de routeplanning stevig in eigen handen.

Planningssoftware en hardwarebeheer op maat van transportbedrijven

Al sinds 1985 focust JDS bedrijfsautomatisering op het leveren van ICT-oplossingen voor transportbedrijven. Met bijna 40 jaar ervaring en expertise helpt deze gecertificeerde ICT-partner ondernemers en hun teams uit de nood. Enerzijds met het TMS-pakket LogisticManager, anderzijds via ondersteuning op het vlak van hardware. Dit gaat van het inrichten van thuis- en telewerkplekken tot cybersecurity.

Welkom bij JDS bedrijfsautomatisering, een onestopshop in ICT-oplossingen voor transporteurs! Vanuit het Nederlandse Venray staat dagelijks een team van een dertigtal ICT- en ondersteunende experten paraat. Zij staan kleine en middelgrote transportbedrijven vakkundig bij met soft- en hardware. 

Een van de paradepaardjes van JDS is LogisticManager, een transportmanagementsysteem (TMS) dat de JDS-experten speciaal ontwikkelden mét en vóór transportbedrijven om hun bedrijfsprocessen, administratieve organisatie en interne en externe communicatie te verbeteren.

LogisticManager: ijzersterk totaalpakket

“Het unieke van LogisticManager is dat het pakket voortdurend evolueert dankzij de input van de softwaregebruikers”, bevestigt Luuk Van de Ven, Productmanager Logistieke Software. “LogisticManager bestaat uit vier onderdelen. Naast het TMS bieden we onze klanten ook een chauffeurs-app, webportal en warehousemanagementsysteem (WMS) aan. Elk van deze onderdelen is los inzetbaar, maar samen vormen ze één sterk pakket. Bij afname van een van deze onderdelen krijgt een klant trouwens standaard toegang tot het webportal LogisticManager Statusweb.”

“LogisticManager is zeer eenvoudig in gebruik. Het laat de routeplanning over aan chauffeurs en planners binnen het bedrijf”, aldus Luuk. “Hierdoor is onze software uitermate geschikt voor elk klein- tot middelgroot transportbedrijf.”

IJzersterke, gebruiksvriendelijke software.

Niet harder, maar slimmer werken

“Een groot voordeel van LogisticManager is dat de oplossing het aantal routinematige handelingen vermindert en een uniforme werkwijze binnen de organisatie afdwingt”, geeft Luuk aan. “Daarnaast krijgen klanten toegang tot een relatie- en zendingbeheersysteem, waardoor ze deze gegevens slechts eenmaal hoeven vast te leggen, waarna ze steeds ingezien, aangevuld en bewerkt kunnen worden. Door met LogisticManager te werken vanuit een centrale zendingverzameling, hebben ze steeds een helder zicht op transportbewegingen en verbetert de onderlinge afstemming.”

Kennis delen met klanten

Dankzij een transparante en open communicatie zoekt het JDS-team samen met klanten naar ICT-oplossingen voor problemen, zodat deze oplossingen verwerkt kunnen worden in LogisticManager. “Wij gaan graag een duurzaam partnership aan met elk van onze klanten”, besluit Luuk. 

“Dit houdt ons scherp. Onze klanten dagen ons uit om te blijven nadenken over nieuwe logistieke en transportuitdagingen, waarvoor wij dan innovatieve ICT-oplossingen ontwikkelen.”  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.