Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
PALLITE® OPENT NIEUWE VESTIGING IN BELGIË OM TE VOLDOEN AAN DE VRAAG VAN KLANTEN IN DE EU

PALLITE® OPENT NIEUWE VESTIGING IN BELGIË OM TE VOLDOEN AAN DE VRAAG VAN KLANTEN IN DE EU

Deze nieuwe faciliteit in België ontwerpt en produceert duurzame magazijnopslagoplossingen en beschermende verzendkratten en biedt PALLITE® een belangrijke EU-basis.

Steeds meer bedrijven doen een beroep op PALLITE® voor het leveren van hun op maat gemaakte opslagunits met hoge dichtheid, PIX®, waarmee ze de magazijnruimte kunnen maximaliseren en de efficiëntie van het orderpicken kunnen verhogen.

Engineered kratten bieden bedrijven een directe oplossing om hoogwaardige producten tijdens het transport te beschermen, terwijl de lichtgewicht structuur van de doos en de gepalletiseerde bodem zorgen voor waardevolle besparingen op de CO2-uitstoot. Interne ontwerpers kunnen samenwerken met klanten om beschermende inzetstukken te ontwerpen die perfect om producten passen, inclusief auto- of ruimtevaartonderdelen, om ervoor te zorgen dat er tijdens het transport geen schade ontstaat.

PALLITE®-producten leveren een positieve bijdrage aan een circulaire economie met een materiaalsamenstelling van meer dan 85% gerecycled papier en milieuvriendelijke pva-lijm.

Met een sterke kern van honingraatcelstructuur kunnen klanten er ook zeker van zijn dat er geen functionaliteit verloren gaat door over te schakelen op het duurzame productassortiment van PALLITE,® het afgewerkte bord is kilo voor kilo, sterker dan staal. PIX-opslagunits® hebben een draagvermogen van maximaal 500 kg per unit en de verzendkratten kunnen tot 750 kg dragen.

Met bestaande productievestigingen in het VK en de VS, is PALLITE® goed gepositioneerd om hun grote netwerk van wereldwijde klanten te bedienen, waaronder GXO, DSV, American Eagle, CEVA Logistics en Louise Vuitton.

Als winnaars van de King’s Award for Enterprise in Innovation is PALLITE® voortdurend bezig met het ontwikkelen van hun productassortiment, op zoek naar nieuwe ideeën om duurzame alternatieven te introduceren voor meer traditioneel geaccepteerde oplossingen gemaakt van minder milieuvriendelijke materialen.

“Met deze nieuwe productiefaciliteit verbeteren we ons vermogen om onze EU-klanten te ondersteunen met lagere verzendkosten, verminderde CO2-uitstoot bij het transport van hun bestellingen en een waardevol team in België om hun vragen snel te beantwoorden en te reageren”, aldus David Rose, European Business Director, “De state-of-the-art fabriek in Mintjens te Westmalle is een mijlpaal voor PALLITE,® die ons engagement verstrerkt om onze Europese klanten beter van dienst te zijn en als onderdeel van de groeistrategie van het bedrijf. België staat bekend om zijn hoogwaardige productieprocessen en -faciliteiten, deze nieuwe onderneming vult perfect onze twee bestaande locaties in het VK en Milwaukee, VS, aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.