Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Optimalisatie van de logistieke processen
Locus WMS beheert een mix aan orders.

Optimalisatie van de logistieke processen

Smartwarehousing op zijn best

Centric is een van de belangrijkste spelers in de markt van warehousemanagementsystemen (WMS). Het richt zich vooral op logistieke operaties binnen de Benelux. Met Locus WMS en In&Out WMS kan Centric voor elke logistieke uitdaging een geconfigureerde oplossing bieden.

Centric configureert zijn software met een zeer rijk aanbod aan functionaliteiten. De productroadmap wordt in samenspraak met de klant ontwikkeld, projecten worden getuned naar zijn wensen. De high-end toepassing in de portfolio is Locus WMS dat alle methoden en werkwijzen binnen de magazijnlogistiek ondersteunt.

Als antwoord op het groeiende succes van e-commerce biedt Locus WMS de mogelijkheid om een mix aan orders te beheren. Zowel B2B als B2C, en zelfs een combinatie van beiden in hetzelfde magazijn. Ook voor een grote variatie in de omvang van de producten.

Automatisering, mechanisatie en robotisering worden steeds belangrijker.

Moeilijk te behandelen producten

Automatisering, mechanisatie en robotisering worden in de grote distributie-centra steeds belangrijker. Al die verschillende resources kunnen ook door Locus WMS overkoepelend aangestuurd worden. De sofware is sterk in een doorgedreven sturing. Ze bepaalt wat op dat bepaald moment de optimale taak is voor elke werknemer of mechanische component. Met de steeds korter wordende leadtimes en de toenemende hoeveelheden en complexiteit is Locus WMS een ideale tool om de efficiëntie van processen te optimaliseren.

Voor bedrijven die een minder complexe aansturing nodig hebben, is er In&Out WMS. Het systeem is laagdrempeliger en biedt meer operatorvrijheid. Dit eerder registratief systeem zegt wat er moet gebeuren maar laat de organisatie ervan over aan de mensen op de vloer. Beslist ook een interessant systeem voor moeilijk te behandelen producten, waar een doorgedreven automatisering niet opportuun is.  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.