Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
NYCE.LOGIC WMS gaat wereldwijde samenwerking aan met Royal Talens

NYCE.LOGIC WMS gaat wereldwijde samenwerking aan met Royal Talens

NYCE.LOGIC, een toonaangevende leverancier van Warehouse Management Systemen (WMS), is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Royal Talens, een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van materialen voor beeldende kunst. Royal Talens heeft NYCE.LOGIC gekozen als partner voor de implementatie van WMS in haar magazijnen in Zwitserland, de Verenigde Staten en Italië.

Toen we het evaluatieproces begonnen, was het duidelijk dat we een systeem nodig hadden dat we zoveel mogelijk zelf kunnen onderhouden en aanpassen. Dit maakt ons flexibel en stelt ons in staat om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van onze klanten. NYCE.LOGIC voldeed aan al die eisen en was een perfecte match voor ons bedrijf“, zegt Vincent Danckaarts, Physical Distribution Manager bij Royal Talens.

Het omarmen van een wereldwijd Warehouse Management System (WMS) zorgt niet alleen voor kostenefficiëntie voor Royal Talens, maar opent ook nieuwe integratievoordelen in de gehele Supply Chain. Bovendien vergemakkelijkt het het benchmarken van alle magazijnen, doorvoeren van procesverbeteringen en het implementeren van best practices.

We zijn verheugd om onze samenwerking met Royal Talens in Nederland aan te kondigen. De culturele fit en wederzijdse toewijding aan excellentie, maken deze samenwerking perfect passend. Onze multisite magazijnen integreren naadloos, waardoor de operationele efficiëntie wordt verbeterd. We zijn enthousiast over de wederzijdse toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. Dat Royal Talens NYCE.LOGIC als partner kiest, onderstreept ons vertrouwen in het samen leveren van uitzonderlijke waarde“, verklaart Peter Johansson, Head of Business bij NYCE.LOGIC.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch