Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Magazijnautomatisatie voor KMO’s

Magazijnautomatisatie voor KMO’s

Maak met deze unieke opleiding uw magazijn klaar voor de toekomst

In een snel evoluerende logistieke wereld, met toenemende klantverwachtingen en stijgende kosten, is het optimaliseren van een magazijn cruciaal. Magazijnautomatisatie biedt KMO’s een onmisbare kans.

Benut nu de kans om via het voordelige lerend netwerk via groepsopleiding, bedrijfsbezoek en audit slimmer te leren werken. Deze formule wordt u aangeboden door SBM/Syntra West met de steun van VLAIO.

De opleiding ‘Magazijnautomatisatie: maak uw magazijn klaar voor de toekomst’ onthult de mogelijkheden binnen uw KMO. Consultants analyseren het logistieke DNA (Design, New technologies and Automation) van uw magazijn, leggen specifieke aandachtspunten bloot en reiken concrete actiepunten aan.

Deze opleiding voor beslissingsnemers in magazijnbeheer bestaat uit 6 sessies en wordt in Antwerpen en Gent aangeboden. Dankzij de financiële steun van VLAIO kost het slechts €1.290. PC 226-leden kunnen profiteren van extra korting via LOGOS.

Mis de kans op efficiëntie en kostenbesparing niet! Bekijk het programma en schrijf in via Syntra West om het magazijn van uw KMO klaar te stomen voor de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.