Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni versterkt aanwezigheid in Europa met toetreding tot Belgische markt

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni versterkt aanwezigheid in Europa met toetreding tot Belgische markt

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni breidt haar activiteiten in Europa verder uit en treedt toe tot de Belgische markt. Jeroen Gerritsen is aangesteld als Algemeen Directeur Panattoni België. Voor Panattoni is de start in België een logische strategische stap. Met belangrijke havens en uitstekende verbindingen naar grote Europese markten, waaronder Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk is België een onmisbare schakel in de Europese logistieke sector. Door deze gunstige geografische ligging is het land een aantrekkelijke locatie voor de vestiging van multifunctionele bedrijfsruimten voor uiteenlopende huurders. Bovendien vertoont de Belgische markt een groeiende behoefte aan hoogwaardige en duurzame logistieke faciliteiten waar Panattoni met haar expertise op in kan spelen.

Robert Dobrzycki, CEO & mede eigenaar Panattoni Europa, Uk en India: “België is een centrale hub in de Europese logistieke sector. Door het ontwikkelen van duurzame vastgoedoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de Belgische markt willen we bijdragen aan de verdere ontwikkeling en verduurzaming van de Belgische infrastructuur en onze klanten de mogelijkheid bieden om zich te vestigen op deze logistieke hotspot.” ​

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur België: “We zijn optimistisch over de mogelijkheden die de Belgische markt ons biedt en kijken ernaar uit om lokaal samen te werken, relaties op te bouwen en te groeien binnen deze dynamische logistieke omgeving. Achter de schermen zijn wij al volop aan de slag en ons eerste project in Wallonië gaat naar verwachting nog dit najaar van start. We kijken er dan ook enorm naar uit om binnenkort ons nieuwe Belgisch aanbod van toekomstbestendige multifunctionele bedrijfsruimten te kunnen presenteren.”

Technical Development Director België Joren van Hout

Om de expansie verder te bevorderen, heeft Panattoni Joren van Hout aangetrokken als Technical Development Director voor België en wordt het Belgische team op korte termijn verder uitgebreid. Met ruim 12 jaar ervaring aan zowel de publieke als de private kant van de bouwwereld brengt van Hout een flinke dosis kennis en expertise mee. Zo werkte hij aan uiteenlopende logistieke projecten bij Heylen Warehouses. Voor zijn switch naar Panattoni was hij als projectmanager verantwoordelijk voor de infrastructuurprojecten bij de Gemeente Westerlo in de Belgische provincie Antwerpen. In zijn nieuwe rol als Technical Development Director coördineert Van Hout de contacten met de publieke sector, aannemers, architecten, engineering en overige technische consultancy bedrijven. Zijn aandachtsgebieden tijdens het projectontwikkelings-traject zijn het aansturen van het technische haalbaarheidsonderzoek van acquisities, de inpassing van projecten in bestemmingsplannen de realisatie van het ontwerp, engineering, planning, budget en begeleiding van het bouwproces.

Joren van Hout, Technical Development Director België

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.