Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Leidend in opslagsystemen, gecertificeerd en met eigen productielocatie

Leidend in opslagsystemen, gecertificeerd en met eigen productielocatie

Al sinds 1969, dus meer dan een halve eeuw, is NEDCON een pionier in de wereld van opslagsystemen. Van doorrolstellingen tot palletshuttles, van entresolvloeren tot hoekbeschermers. De voorbije decennia heeft het bedrijf altijd geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, waarbij vandaag automatisering en robotisering meer dan ooit centraal staan. Plannen en realiseren, daar is NEDCON sterk in. Ook – en zelfs vooral – als de opdracht vooraf moeilijk lijkt.

Elk magazijn of distributiecentrum vraagt om een andere aanpak en inrichting. Het NEDCON-team biedt elke klant een uitgebreide waaier van oplossingen voor manuele en geautomatiseerde opslagsystemen om opslagruimtes en logistieke processen efficiënt in te richten, zowel voor de opslag van palletten als van kleine goederen. Daarnaast leveren ze ook modules en onderdelen voor extra capaciteit en magazijnbescherming. 

Als het team ergens goed in is, dan is het wel in plannen en realiseren. Ze zoeken steeds naar de meest geschikte oplossing voor elk project. Indien nodig, introduceren ze nieuwe ideeën of een andere aanpak, steeds in nauw overleg met de klant waarmee ze korte communicatielijnen hebben. Die manier van werken, met een grote betrokkenheid van de medewerkers, onderscheidt NEDCON van concullega’s in de sector.

Een uitgebreide waaier van oplossingen voor manuele en geautomatiseerde opslagsystemen om uw opslagruimte efficiënt in te richten.

Leidend, betrokken, innoverend

Ook door zijn leidende positie in de ontwikkeling, productie en levering van opslagsystemen maakt NEDCON het verschil. En dan zijn er ook nog die sterke drive om de juiste oplossing te vinden, een ervaren team met een schat aan technische kennis en een grote betrokkenheid en innovatiekracht. Een winnende combinatie! 

Van engineering tot projectmanagement…

Wat heeft uw distributiecentrum nodig om producten zo efficiënt mogelijk op te slaan? Hoe kan de inrichting ervan de doorlooptijden helpen verkleinen en daarbij de kosten beheersbaar houden? Wat is de slimste oplossing in úw magazijn en met úw producten? … Dat zijn vraagstukken waar de engineers en structural engineers van NEDCON graag hun tanden in zetten, om vervolgens te komen tot het optimale technische ontwerp. En ook als het om planning gaat, heeft NEDCON een naam hoog te houden. Bij leveringen worden afspraken altijd gerespecteerd. NEDCON staat erop dat zijn klanten hun nieuwe magazijn vanaf het eerste moment in gebruik kunnen nemen en maximaal profiteren van hun opslagcapaciteit. Het bedrijf kan dat garanderen omdat het het hele proces, van ontwerp tot montage, in eigen handen heeft. Op de 28.000 m2 grote productiesite van NEDCON in het Tsjechische Pardubice, zijn ruim 200 medewerkers dag en nacht aan de slag voor de productie van opslagstellingen
en accessoires. 

Bij de montage van een opslagsysteem wordt elke component zeer secuur gecontroleerd.

… en van veiligheid tot montage

Bij alles wat de NEDCON-medewerkers doen, staat veiligheid voorop. Zowel die van henzelf, hun onderaannemers als de toekomstige gebruikers. Veilig denken en doen maakt deel uit van het DNA van het bedrijf, en dat is te merken in elke stap van het proces, van ontwerp tot montage. De gewenste belastbaarheid, het soort producten, het gebruik… Dat zijn de factoren die bepalen waaraan het ontwerp van de stellingen moet voldoen om een veilige werkomgeving te creëren. En bij de montage wordt elke component zeer secuur gecontroleerd. Kortom: de experten van NEDCON denken met elke klant mee bij het ontwerpen, produceren, begeleiden, monteren en installeren van een opslagsysteem. Zowel bij standaard als complexe systemen staan planning en projectmanagement hoog op de agenda. Het hele proces is van a tot z in bekwame handen.  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.