Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Katoen Natie kondigt overname Crossport aan

Katoen Natie kondigt overname Crossport aan

Katoen Natie is verheugd de overname aan te kondigen van Crossport, een logistieke dienstverlener die opslag- en logistieke diensten aanbiedt in Wachtebeke, nabij Gent in België.

Na de recente overname van Transport L’Ecluse is dit een tweede overname die de marktpositie van Katoen Natie in de haven van Gent versterkt. Op de rechter- en linkeroever van het kanaal Gent – Terneuzen bezit en exploiteert Katoen Natie verschillende logistieke platformen met een totale opslagcapaciteit van 375.000 m². Met de overname van Crossport wordt de voetafdruk in Gent verder uitgebreid en kunnen klanten bedient worden die hun lading importeren/exporteren via de naburige havens van Antwerpen, Zeebrugge en Terneuzen. 

Crossport is opgericht in 2016 en biedt logistieke diensten met toegevoegde waarde zoals stuffing van containers en cross-docking van stukgoederen. Het bedrijf heeft 15 mensen in dienst en beschikt over een totale opslagcapaciteit van 120.000 m² waarvan

51.000 m² overdekt is.

De afgelopen jaren heeft het management van Crossport aanzienlijk geïnvesteerd om de magazijnen en het serviceniveau te verbeteren. Katoen Natie zal deze weg voortzetten en de toekomstige groei van Crossport veiligstellen.

De combinatie van Katoen Natie en Crossport zorgt voor een nog betere service voor onze klanten in de haven van Gent.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.