Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Kantelhekken en doorlaatinrichtingen als beveiliging voor tussenvloeren
Een kantelhek zorgt voor een veilige doorstroom van pallets naar tussenverdiepingen. Elke toepassing van Dipaq is beschikbaar in standaard- en maatwerkuitvoering.

Kantelhekken en doorlaatinrichtingen als beveiliging voor tussenvloeren

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare oplossing om uw medewerkers te beschermen tijdens het verplaatsen van pallets op een verdiepingsvloer? Dan is een kantelhek of doorlaatinrichting de ideale oplossing. Met het plaatsen van deze constructies voorkomt u immers valgevaar van materialen en personeel. Patrick Diepstraten, zaakvoerder van Dipaq, legt uit wat de voordelen zijn.

“Kantelhekken of doorlaatinrichtingen zorgen voor een veilige doorstroom van pallets naar tussenverdiepingen”, steekt Patrick van wal. “In tegenstelling tot bijvoorbeeld kettingen of losse hekken kunnen deze constructies immers niet per ongeluk opengelaten worden. Ze zijn dus de meest veilige manier om op- en afzetplekken te beveiligen. Een flexibel kantelpunt fungeert als preventieve afscheiding tussen de begane grond en tussenvloer.”

Geen valgevaar meer

Nog een voordeel van een kantelhek is dat losse materialen niet meer naar beneden kunnen vallen. “In welke stand het kantelhek ook staat, valgevaar wordt uitgesloten”, geeft Patrick aan. “Met Dipaq bieden we diverse types aan, gaande van klassieke kantelhekken over slagboomhekken en schuif/inklaphekken tot zogenaamde guillotinehekken. Ze zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, standaard gecoat in RAL 1021. Elke toepassing bestaat in standaard- en maatwerkuitvoering. Uiteraard voldoen al onze producten aan de wettelijke normen op het vlak van werken op hoogte, terwijl ze ook TÜV-gecertificeerd zijn en een CE-markering hebben. Dankzij hun ergonomische vormgeving en lichte bediening zijn ze erg gebruiksvriendelijk en snel te monteren.”

Tien jaar expertise

Dit jaar blaast Dipaq tien kaarsjes uit, en daar is Patrick best trots op. “Vanuit ons kantoor in het Nederlandse Papendrecht staan we al een decennium lang Belgische en Nederlandse klanten bij in het ontwerpen, produceren en monteren van kantelhekken, doorlaatinrichtingen en aanrijbeveiliging. “Niet alleen werken we met kwalitatief hoogstaande producten, bovendien schakelen we altijd professionele VCA-gediplomeerde montageteams in. Het is onze missie om veilige industriële en logistieke werkplekken te creëren en in te richten, conform de huidige eisen.”  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.