Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Jorn Bruyninckx aangesteld als Business Development Director voor Panattoni België
Jorn Bruyninckx – Business Development Director Panattoni België

Jorn Bruyninckx aangesteld als Business Development Director voor Panattoni België

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni kondigt de benoeming aan van Jorn Bruyninckx als Business Development Director voor Panattoni België. Met deze aanstelling versterkt Panattoni haar positie op de Belgische vastgoedmarkt en bevestigt het de ambitie om haar aanwezigheid in België verder uit te breiden. Jorn Bruyninckx brengt een indrukwekkende staat van dienst en ruime ervaring in de vastgoedsector met zich mee. Zo bouwde hij een indrukwekkende carrière uit als Head of Portfolio Management Benelux en was hij ook actief in onder andere Frankrijk en Italië voor een internationale ontwikkelende belegger. Vanaf 2018 richtte hij zijn focus als Development en Real Estate Manager volledig op België. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het managen van de Belgische portefeuille en de ontwikkeling van diverse logistieke projecten.

Jorn Bruyninckx gaat zich bij Panattoni België richten op het identificeren, aankopen en ontwikkelen van nieuwe geschikte bedrijfslocaties voor onder andere logistiek en industrieNaast gevestigde locaties gaat zijn aandacht uit naar het ontwikkelen van nieuwe regio’s en industriële herontwikkelingen (ook wel bekend als brownfields). Zo kan Panattoni een alternatief bieden voor de regio’s in België waar de ontwikkelmogelijkheden beperkter zijn.

Jorn Bruyninckx over zijn benoeming bij Panattoni: “Panattoni is een internationale ontwikkelaar met een sterke reputatie en een bewezen staat van dienst als de grootste ontwikkelaar in Europa. De Belgische markt is dynamisch en biedt een schat aan groeikansen. De mogelijkheid om de aanwezigheid van Panattoni in België verder te ontwikkelen is voor mij dan ook een unieke kans die ik met beide handen grijp.

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur Panattoni België, voegt hieraan toe: “Met Jorn Bruyninckx verwelkomen we een zeer gewaardeerde allround ontwikkelaar in ons nieuwe, ambitieuze Belgische team. Zijn uitgebreide ervaring, kennis van de Belgische markt en bewezen trackrecord in de logistieke vastgoedsector gaan ons helpen om onze groei in België te realiseren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.