Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Hybride constructies van staal en beton in eigen beheer
Sterk in hybride structuren van stalen spanten en prefabbeton.

Hybride constructies van staal en beton in eigen beheer

Eigen staalproductie drukt de prijs

Het multidisciplinaire bouwbedrijf Stadsbader zet heel sterk in op verticale integratie. De recent opgerichte divisie ‘Bouw Oost en Staalbouw’ is in volle ontwikkeling. De verdere integratie en bundeling van kennis en krachten zal zorgen voor meer slagkracht binnen de bouwsector.

De nieuw opgerichte divisie ‘Bouw Oost en Staalbouw’ wordt gevormd door het kernteam van het voormalige ASK
Romein Malle. Dit bedrijf was gespecialiseerd in staalconstructies en logistieke industriebouw. “De integratie van deze divisie verhoogt onze knowhow en engineering op vlak van staalproductie. Binnen de bouwsector onderscheiden wij ons omdat we hybride structuren van stalen spanten en prefabbetonconstructies in eigen huis hebben. Die kunnen we voordelig aanbieden aan onze klanten”, zegt Ivan Vinck, algemeen directeur van Bouw Oost. 

Stadsbader vergroot zijn slagkracht.

“We hebben niet alleen gespecialiseerde kennis in huis van staal én beton, maar we beschikken ook over onze eigen productiefaciliteiten voor zowel prefabbeton- als staalconstructies. Daardoor slagen we er bij Stadsbader in om steeds het meest optimale en voordelige concept te bedenken voor onze klanten.”

Eigen binnenschepen

Stadsbader heeft vandaag zijn eigen productiesites doorheen heel België. “Met Bouw Oost willen we, zoals de naam al laat vermoeden, het oosten van het land bedienen en ons werkgebied geografisch uitbreiden naar Nederland.” 

Duurzaamheid is daarbij nooit ver weg. “Stadsbader is een van de weinige bedrijven in ons land die niveau 5 halen op de CO2-prestatieladder. Daar willen wij ook ons steentje aan bijdragen, onder meer door sterk in te zetten op transport over het water met onze eigen binnenschepen”.  ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.