Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Gepersonaliseerde oplossingen in modulaire en demontabele infrastructuur
De SOLID is inzetbaar als opslagplaats, huisvesting, werkruimte, winkelruimte of recreatieruimte.

Gepersonaliseerde oplossingen in modulaire en demontabele infrastructuur

Van eventruimtes tot tijdelijke bedrijfsaccommodatie, en van militaire shelters tot sporthallen: voor elk van deze projecten gaat Veldeman, gevestigd in het Limburgse Bree, graag de uitdaging aan. Het bedrijf ontwerpt en bouwt modulaire, demontabele infrastructuur. Ook in oplossingen voor industriële toepassingen staat het team zijn mannetje, met de SOLID als paradepaardje in het aanbod. 

Hebt u snel nood aan extra opslag- of werkruimte? Bent u op zoek naar een solide constructie op maat van de noden en wensen van uw medewerkers? Met een aanbod van snel realiseerbare, vakkundig afgewerkte en demontabele hallen voor industriële toepassingen reikt Veldeman de ideale oplossing aan. Van een simpele overdekking tot een volledig geïsoleerde en temperatuurgecontroleerde hal. De breedte, lengte en hoogte van de hal zijn perfect afgestemd op maat van uw bedrijf. Bovendien is de constructie eenvoudig te verplaatsen, wind- en waterdicht, en heeft ze slechts een beperkte fundering nodig. Allemaal troeven die modulair en demontabel bouwen zo aantrekkelijk maken. En het bouwteam van Veldeman kan in optimale omstandigheden tot 1.000 m² per dag plaatsen. 

Met een variabele breedte, lengte en hoogte kan een hal perfect afgestemd worden op maat van uw bedrijf.

Uitmuntende dienstverlening met Veldeman+

Voor elke klant haalt Veldeman alles uit de kast. Op basis van een grondig intakegesprek tekenen de experts een infrastructuurvoorstel uit met alle nodige specificaties, inclusief accessoires en technieken. Na de ‘go’ start het team met de projectvoorbereiding en montage. En ook na de oplevering staat Veldeman paraat voor ondersteuning en onderhoud. Die doorgedreven dienstverlening krijgt een stevige boost dankzij de Veldeman+ service. Die staat voor extra’s zoals infra+ (waarbij de constructie volledig gebruiksklaar wordt gemaakt, met onder meer meubilair en inrichting), engineering+ (met een specifiek design bij een niet-standaard scope zoals wind- of sneeuwlasten) en safety+ (van branddetectie tot camerabewaking).

In de kijker: de SOLID

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar langetermijn- en (semi-)permanente industriële oplossingen, ontwikkelde Veldeman de SOLID. Deze constructie is perfect inzetbaar als opslagplaats, huisvesting, werkruimte, winkelruimte of recreatieruimte. Ze is beschikbaar in breedtes van 10 tot 50 meter en in zijkanthoogtes van 4 en 6 meter. De afwerking kan in pvc-zeildoek, verticale enkelwandige bardageplaten en horizontale, geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak bestaat uit een enkel dakzeil of opblaaszeilen, met optioneel een binnenzeil voor extra isolatie en condenswering. Met mooie referenties als Volvo Group, Coca-Cola, Noord Natie en Intermarché gaat Veldeman ‘the extra mile’ om zijn aanbod van modulaire infrastructuur ‘incontournable’ te maken. Hebt u ook een uitdagend project voor het team?  ■ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.