Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
E-Commerce inside view Bol.com

E-Commerce inside view Bol.com

Bol.com is één van onze meest succesvolle klantprojecten. De populaire webshop biedt een breed scala aan producten aan, waaronder boeken, speelgoed en elektronica. Het opmerkelijke bedrijf benaderde ons voor Material Handling Solutions voor hun nieuwe fulfilmentcentrum in Waalwijk.

Omdat het bedrijf meegaat met de vraag van hun klanten, hadden ze flexibele maar vooral modulaire werkplekken nodig die gemakkelijk aan te passen zijn. FlowStore nam het uitdagende proces op zich en hielp hen een modulair werkstation te creëren dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de steeds veranderende markt.

We hebben samen met Bol.com verschillende ontwerpen beoordeeld voordat we de beste optie kozen voor hun zakelijke behoeften. Enkele van de Material handling Solutions die we hebben opgenomen waren verplaatsbare dividers en baltafels, samen met diverse standaardcomponenten uit het FlowTube-assortiment.

Het project was een succes met uitstekende beoordelingen van de Bol.com medewerkers.

Jannes van der Wal, project leader bij Bol.com:

Eén van de grootste uitdagingen die we hadden was het vinden van een leverancier die ons een modulair werkstation bood om te voldoen aan de eisen van een altijd veranderend orderpicking proces. We benaderden het FlowStore team om ons te helpen met de inrichting van het nieuwe magazijn en om ontwerpen te maken voor onze nieuwe processen. We wisten dat we een leverancier nodig hadden die een breed scala aan oplossingen levert en FlowStore biedt daarvoor de beste optie.

Ze hielpen ons een modulaire werkplek te creëren die zich aanpast en mee verandert met de markt. FlowStore heeft ons niet alleen geholpen bij het vinden van de beste oplossing maar ze gaven ons ook deskundig advies waarmee we onze orderverwerking konden verbeteren. Het beste was de communicatie die ze boden – het team reageerde snel op onze vragen en verzoeken. Ze hielpen ons zelfs om duurzame materialen toe te voegen aan onze werkprocessen. Ik raad ze aan voor verschillende soorten werkstations, maar in het bijzonder voor e-commercestations.”

Jan Karel Lenstra, Site Manager bij Bol.com:

Ons BFC2 project is een uitbreiding van de logistieke capaciteit van Bol.com in Waalwijk. We moesten ons fulfilmentcentrum uitbreiden. Het creëren van een geïntegreerd systeem voor onze werkplekken was een uitdaging die we hadden. FlowStore heeft het project op zich genomen en was flexibel in de planning en uitvoering. Ze boden een gerichte oplossing voor onze werkplekproblemen. Het bedrijf hielp ons om onder andere inpaktafels, scantafels, werktafels, baltafels, tablethouders, platformen en ergonomische matten toe te voegen aan onze werkplekken.

De modulariteit en flexibiliteit die FlowStore biedt zijn van grote waarde voor Bol.com. Ze zijn zeer professioneel en werken met hoge veiligheid in het achterhoofd. Het bedrijf heeft geholpen onze productiviteit te verhogen.  Ik raad FlowStore werkstations ten zeerste aan voor modulaire en flexibele oplossingen die zich kunnen aanpassen aan de toekomst van uw bedrijf.

Bij FlowStore zijn we trots op het leveren van hoogwaardige maatwerkoplossingen en producten aan onze klanten. Kwaliteitsservice en klantenservice zijn onze topprioriteit. Wij werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat zij het beste ontwerp ontvangen om hun productiviteit en workflow processen te verhogen.

Ons team zorgt voor de beste service door zich voortdurend aan te passen aan de steeds veranderende eisen van verschillende industrieën. Ons modulaire FlowTube-systeem is het meest populaire en wordt gebruikt door veel bedrijven in de automobiel-, luchtvaart-, automatiserings-, elektronica- en e-commercesector.

Over Flowstore

Flowstore biedt oplossingen voor Industrie 4.0, Lean Environments, assemblagelijnconfiguraties, productielogistiek, werkplekergonomie etc. voornamelijk ontworpen voor productie, opslag en distributie.

Ons ‘flagship’ product, FlowTube, is een innovatief en toch eenvoudig en herbruikbaar modulair systeem van stalen of aluminium buizen en verbindingen. Deze maken het ontwerpen en assembleren van op maat gemaakte oplossingen mogelijk om tijd te besparen, ruimte te optimaliseren en mankracht te besparen. Het gaat hierbij meestal om flowracks, werkstations en assemblagecellen, trolleys en verpakkingsstations.

Flowstore BV is onderdeel van Flowstore Systems LTD en is naast het Verenigd Koninkrijk actief in België, Nederland, Luxemburg en Noorwegen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.