Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
De RAVAS Ergo-Truck 2: Een nieuwe generatie in efficiëntie en ergonomie

De RAVAS Ergo-Truck 2: Een nieuwe generatie in efficiëntie en ergonomie

RAVAS introduceert met trots de RAVAS Ergo-Truck 2, de geavanceerde opvolger van de populaire Ergo Truck. Deze vernieuwde en verbeterde versie zet een nieuwe standaard in de wereld van mobiele weegsystemen en biedt bedrijven een handzame en ergonomische oplossing voor het efficiënt wegen en verplaatsen van goederen.   

De RAVAS Ergo-Truck 2 is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt significante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De RAVAS Ergo-Truck 2 is de ideale keuze voor het verplaatsen en wegen van zware pallets over korte afstanden. Deze betaalbare, elektrisch aangedreven palletwagen combineert ergonomie met de functionaliteit van een wegende handpallettruck, maar dan met extra kracht en comfort.   

Optimale gebruikservaring

Geschikt voor gewichten tot 1500 kilogram, biedt de Ergo-Truck 2 een efficiënte oplossing die niet alleen de fysieke belasting voor uw personeel minimaliseert, maar ook het werkproces versnelt en vereenvoudigt. De standaard stabilisatiewielen verminderen de kans op kantelen en schade bij het verplaatsen van grote ladingen. Dankzij de makkelijk verwisselbare 24V/20Ah Li-ion batterij kan deze elektrische palletwagen voor langere tijd operationeel blijven, zonder de noodzaak voor frequent opladen. Bovendien kunt u optioneel een tweede batterij toevoegen, waardoor de Ergo-Truck 2 tot wel 11 uur operationeel is.  

Bovendien is het mogelijk om de nieuwe Ergo-Truck 2 aan te schaffen met een OIML-certificaat, waardoor het toegestaan is om klanten direct op basis van gewicht te factureren. De Ergo-Truck 2 is voorzien van een krachtige elektrische aandrijving, een ergonomische vormgeving en een geavanceerd, nauwkeurig weegsysteem dat directe data integratie met ERP-, TMS-, en WMS-systemen mogelijk maakt.

“De combinatie van de RAVAS-weegtechnologie met deze elektrische pallet truck, zorgt voor een maximale verhoging van de efficiëntie van logistieke processen en vergt slechts een bescheiden investering die zich snel terugverdient.”, zegt Bert de Greeff, Manager Marketing, Communicatie en Product Management bij RAVAS. “Deze nieuwe versie biedt niet alleen verbeterde functionaliteiten maar is ook ontworpen om de gebruiker optimaal te ondersteunen in zijn/haar werk”.  

De RAVAS Ergo-Truck 2 is nu beschikbaar voor bestelling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.