Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Beveiligingsvraagstukken samen aanpakken

Beveiligingsvraagstukken samen aanpakken

Starten met een risicoanalyse vanuit het wettelijke kader

A-SAFE streeft naar een langdurige en solide relatie met zijn klanten bij de keuze van de juiste kunststof aanrijbeveiliging. “Onze expertise ligt niet alleen in het aanbieden van fysieke afscheidingen, maar ook in het geven van diepgaand advies, gebaseerd op grondige theoretische kennis en binnen het wettelijke kader.”

Dat advies start met het opmaken van een intern verkeersplan, geïntegreerd in een risicoanalyse. “Om onze klanten op een krachtige en goed onderbouwde manier te adviseren, behaalde ik het certificaat preventieadviseur niveau 2. Dit is ongetwijfeld een grote meerwaarde die wij kunnen bieden”, zegt Dries Aneca, new business manager en key accountmanager van A-SAFE. “Ik volg de grote bedrijven in ons land en Luxemburg op de voet, maar mijn collega’s van het salesteam weten dat ze altijd bij mij terechtkunnen voor feedback als ze vastlopen met het inhoudelijke aspect van preventie. Indien nodig, ga ik zelf ter plaatse.”

Uitgebreid klantenportfolio

“Gelukkig gebeurt dat niet vaak, omdat ze allemaal een opleiding hebben gevolgd. Ze beschikken dus over voldoende kennis om alle aspecten op de werkvloer in kaart te brengen. Onze ervaring met diverse situaties in verschillende sectoren stelt ons in staat om altijd de beste aanpak aan te bieden. Ons klantenportfolio is zeer divers, variërend van bedrijventerreinen over retailers tot de grootste logistieke spelers. Zodra er een mobiel arbeidsmiddel aanwezig is, kunnen wij hen helpen, zowel voor binnen- als buitentoepassingen.”

Naadloze integratie

“Als we niet in staat zijn om de juiste beveiliging uit ons assortiment aan te bieden, verwijzen we door. In samenwerking met de klant lossen we beveiligingsvraagstukken op en integreren we deze naadloos op de werkvloer. Dat is onze missie. 

Door sterk de nadruk te leggen op het inhoudelijke aspect van preventie, onderscheiden we ons van binnen- en buitenlandse concurrenten die vaak te sterk gefocust zijn op verkoop”, besluit Dries.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch