Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Axelent stelt X-Protect voor, een modulaire reeks aanrijdbeveiligingssystemen
Investeer in eenvoudig te monteren en duurzame beveiligingsoplossingen op de werkvloer.

Axelent stelt X-Protect voor, een modulaire reeks aanrijdbeveiligingssystemen

Axelent is een Zweeds bedrijf met ruime ervaring in de productie van veiligheidssystemen voor de industrie, magazijn en bouw. Wie de website van deze onderneming bezoekt, ontdekt in één oogopslag een uitgebreid gamma van machineafschermingen, gaaswandsystemen en kabelmanagementsystemen. Met X-Protect voegt Axelent een reeks modulaire aanrijdbeveiligingssystemen toe aan zijn portfolio.

Snelheid, veiligheid, service en slimme oplossingen zijn de kernwoorden die de organisatie en manier van zakendoen van Axelent karakteriseren. Deze aanbieder van veiligheidssystemen is voor veel ondernemers een vertrouwde partner met een uitgebreide kennis op het gebied van veiligheid. Zijn producten worden wereldwijd verkocht.

Een van de recentste toevoegingen aan het Axelent-assortiment is X-Protect, een reeks modulaire aanrijdbeveiligingssystemen. Dit is momenteel het enige aanrijdbeveiligingssysteem dat mee-evolueert met klantenbehoeften. Dankzij het unieke modulaire ontwerp wijzig je vlot bestaande opstellingen. Je kan bescherming toevoegen waar en wanneer je deze nodig hebt, en zelfs integreren met het X-Guard machinebeveiligingssysteem van Axelent. Dit is uniek op de markt.

Maximaal inzetten op flexibiliteit

De meeste aanrijdbeveiligingssystemen op de markt werken goed als schokdemper, maar zijn vaak lastig te monteren. Bovendien missen ze echte flexibiliteit, kan je ze moeilijk uitbreiden en is het dikwijls niet mogelijk om ze aan te sluiten op een bestaand beschermingssysteem. Met andere woorden: als je een productiehal of magazijn hebt dat aan uitbreiding toe is, moet je vaak jouw bestaande systemen afbreken en helemaal opnieuw beginnen. Dit is tijdrovend en duur.  Axelent zet maximaal in op flexibiliteit, zowel in hoogte als in lengte. De aanrijdbeveiligingssystemen zijn heel eenvoudig te installeren, met X-Protect als nieuwste paradepaardje.

Aanrijdbeveiliging op grondniveau met X-Protect Impact, ideaal voor het scheiden van lichte voertuigen of het afbakenen van magazijnzones.

Brede waaier van troeven

Het brede assortiment aanrijdbeveiliging van Axelent omvat barrières (ook voor voetgangers), bollards en kolombeveiliging. Ze hebben een uniek, modulair en flexibel ontwerp, en bieden de mogelijkheid om Axelent’s machineafschermingen te integreren. Verder zijn ze snel en eenvoudig te installeren in oneindig veel combinaties, en hebben ze een innovatief en vloervriendelijk verankeringssysteem waardoor je ondiepe bevestigingen met een kleine diameter kunt gebruiken.

Focus op duurzaamheid

Met X-Protect focust Axelent maximaal op duurzaamheid. Voor elk onderdeel wordt slechts één soort kunststof gebruikt, waardoor het product optimaal te recycleren is. Als het versleten is, kun je het materiaal eenvoudig recycleren. Hierdoor kunnen ook beschadigde onderdelen op componentniveau vervangen worden, wat een extra lange levensduur oplevert. Ook slimme verpakking staat hoog op de agenda. Alle X-Protect-componenten zijn ontworpen met het oog op efficiënt verpakken, zodat ze minimale ruimte innemen tijdens het transport. Bovendien past Axelent zijn X-Pack verpakkingsfilosofie toe, zodat alle benodigde onderdelen aanwezig zijn en je snel kan starten met de installatie van je aanrijdbeveiligingssysteem. X-Protect is eenvoudig te monteren en te demonteren met minimale gereedschappen. Je schuift de rails gewoon tussen de staanders. Je kan dus ook snel en eenvoudig een andere opstelling maken of een versleten onderdeel vervangen.

Zelf veiligheidsoplossingen ontwerpen

Als kers op de taart is er Axelent Safety Design, een pakket om zelf veiligheidsoplossingen te tekenen. Zo stroomlijn je jouw veiligheidsprojecten met een uniek ontwerpplatform op maat. Zelfs beginners kunnen met het intuïtieve tekenprogramma vlot ontwerpen maken. Of je nu werkt aan machineveiligheid of magazijnbeveiliging, met de uitgebreide catalogus van Axelent Safety Design ben je er zeker van dat aan al jouw veiligheidsbehoeften wordt voldaan. Van machineafschermingen tot voetgangersbarrières. Het Axelent-team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en zorgt voor een offerte op basis van jouw ontwerp. Zo kan je makkelijk budgetteren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch