Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Alpro Health & Safety Day 2024: Veiligheid voorop met A-SAFE

Alpro Health & Safety Day 2024: Veiligheid voorop met A-SAFE

Op de Alpro Health & Safety Day 2024 stond veiligheid centraal. Deze dag bood medewerkers een unieke kans om een parcours af te leggen dat volledig was uitgerust met de aanrijdbeveiliging van A-SAFE en de heftrucks van Toyota. Deze samenwerking onderstreepte het belang van veiligheid op de werkvloer en toonde aan hoe innovatieve oplossingen bijdragen aan een veilige werkomgeving.

A-SAFE, bekend om zijn geavanceerde aanrijdbeveiligingssystemen, zorgde voor een veilige afbakening van het parcours. De flexibele en sterke barrières van A-SAFE zijn ontworpen om botsingen te absorberen en schade aan zowel voertuigen als infrastructuur te minimaliseren. Dit vermindert niet alleen het risico op schade, maar zorgt ook voor een efficiëntere en kosteneffectieve werkomgeving.

Het parcours bood medewerkers de gelegenheid om zelf te ervaren hoe de aanrijdbeveiliging van A-SAFE werkt. De samenwerking tussen A-SAFE en Toyota op deze dag benadrukte hoe belangrijk het is om te investeren in veiligheidsmaatregelen. De deelnemers leerden niet alleen over de voordelen van fysieke bescherming, maar ook over de rol van goed opgeleide medewerkers en de juiste apparatuur in het voorkomen van ongevallen.

De Alpro Health & Safety Day 2024 was een groot succes en toonde aan hoe samenwerking tussen toonaangevende bedrijven zoals A-SAFE en Toyota bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

Dankzij evenementen zoals deze wordt het belang van veiligheid op de werkvloer steeds duidelijker, en blijft Alpro een voorbeeld van hoe bedrijven kunnen streven naar een veilige en efficiënte werkomgeving.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch